Sıfır Sym fiddle III 200 , kalkışta zorlanması , geç gaz yemesi

Bugun sym fiddle 3 200 aldım . Sıfır olarak aldım .
Motor kalkarken çok zorlanıyor . 15 km 'e kadar anıra anıra kalkıyor .
Üstelik sehpasının üzerine çıkarttığımda da rölantide arka tekerlek dönmüyor . Az gaz veriyorum yine dönmüyor . Biraz daha veriyorum ayakları üzerinde motorsiklet titremeye başlıyor . Biraz daha verince bu sefer donuyor .
Balata sikiyor diye düşündüm. Tekerleği kontrol ettim, tekerlek çok rahat donuyor hatta serce parmağımla bile donduruyorum .

Bunun sebebi nedir . Bilen var ise cok makbule geçer .

Eski konuyu silemedim ondan .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

3binde de aynı sıkıntı vardı şuan 11binde biraz daha arttı..

Sıfır almadınız mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Niye yeni konu açtın ki

Eski konuyu silemedim bir turlu hocam

Adam bir soru sormuş, bunun cevabı bu mu? 2016'da biraz kendini beğenmiş ve laubaliymişsiniz, umarım kendinizi geliştirmişsinizdir. Ayrıca burası forum, yeni konu da açılır. Bir tekrar söz konusu ise adminler tarafından direkt müdahale edilir. Öyle altına cevap yazarak olmaz.

Adam bir soru sormuş, bunun cevabı bu mu? 2016'da biraz kendini beğenmiş ve laubaliymişsiniz, umarım kendinizi geliştirmişsinizdir. Ayrıca burası forum, yeni konu da açılır. Bir tekrar söz konusu ise adminler tarafından direkt müdahale edilir. Öyle altına cevap yazarak olmaz.

Kimi azarladın :) konu çok eski yukarda yazanlar uzun zamandır siteye girmiyor..

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yine de aramızda EmreN gibi atara atar, gidere gider, hakuna matata, dıp tıss dıp tıss üyelerin olması güzel. Konu açılalı 8 sene olmuş, konuyu açan bile 8 senedir foruma uğramamış, bizler de konuyu zamanında fark etmemişiz. EmreN kardeşimiz çekmiş emaneti, şey etmiş adaleti. Böyle gereksiz, antin kuntin bir konuyu hortlatmış olsa bile bir eyvallahı hak ediyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geç gelen adalet , adelet değildir :D

Üstat sana tamamen katılmakla beraber EmreN kardeşimiz ile beraber başak geçmenin haklı mutluluğunu yaşıyorum. Hatun ayağına sürekli İstanbul'a geliyorum haftasonları, bir Pazar denk getirebilsek de İğneada yapsak.

Üstat sana tamamen katılmakla beraber EmreN kardeşimiz ile beraber başak geçmenin haklı mutluluğunu yaşıyorum. Hatun ayağına sürekli İstanbul'a geliyorum haftasonları, bir Pazar denk getirebilsek de İğneada yapsak.

EmreN biraderimize selamlar sevgiler , sen kadroyu toparlarsın yaparız İgneada güzel olur bu mevsimde yollar tenha azcık yardırak pas atalım , insallah bir hostese denk gelmeyiz yine yada gelelim ama başka şekilde :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
EmreN biraderimize selamlar sevgiler , sen kadroyu toparlarsın yaparız İgneada güzel olur bu mevsimde yollar tenha azcık yardırak pas atalım , insallah bir hostese denk gelmeyiz yine yada gelelim ama başka şekilde :D

Ehl-i sünnet bir kardeşin olarak hostesin hayırlısına, iyisine, güzeline, taşına, namussuzuna, ahlaksızına denk gelmeni diliyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben lastikleri yenileyemedim daha. :salut:

Belki BMW'si olan bi arkadaş fazladan fazladan motor alıyorken hızını alamayıp benim xmax'ı da farketmeden alır da yeni lastik parası çıkar diyordum. :)

Ama kadro toparlanırsa iğneada'ya ben de gelirim, siz önden yardırırsınız ben gaza gelmem fıtı fıtı gelirim. Yardırma istihkakımı bugün İstanbul'a otobandan gidip gelerek doldurdum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben lastikleri yenileyemedim daha. :salut:

Belki BMW'si olan bi arkadaş fazladan fazladan motor alıyorken hızını alamayıp benim xmax'ı da farketmeden alır da yeni lastik parası çıkar diyordum. :)

Ama kadro toparlanırsa iğneada'ya ben de gelirim, siz önden yardırırsınız ben gaza gelmem fıtı fıtı gelirim. Yardırma istihkakımı bugün İstanbul'a otobandan gidip gelerek doldurdum.

Havalar fena gitmiyor, bu ay sonuna doğru yaparız bence bir program.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar