Sıfır motosiklette egzoz değişimi ve garanti

Merhaba , sıfır motosikletlerde egzoz değişimi yapıldığında garantiden çıkıyor mu ? Sonuç olarak stok egzozların hem görünüş hemde ses olarak ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyoruz. 2 sene ( daha fazla ya da az ) bunları çekmek sıkıntılı olabilir.

Egzozun temas ettiği her parça garanti dışı kalıyor.Honda'dan aldıgım kesin bilgidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanki akrepoviç kullanılırsa garanti dışı kalmıyor deniyordu ?

Peki bu garanti kapsamı nelerdir ? Egzoz değiştirmeye değer mi ?

KTM bazı modellerine Akrapoviç ile ortak ekzos geliştirdi. Ekzos, KTM yazılımı ile birlikte geliyor, ve garanti kapsamında. Ama her marka için böyle değildir muhtemelen.

Servisin kendi sattığı egzozlardan takarsan garanti dışı kalmaz, örnek olarak Yamaha kendi sitesinde Akrapovic satıyor. Ama yan sanayi alır veya yetkili servis dışında taktırırsan garanti dışında kalır. Marka ve servis özelinde bu şekilde istisnai durumlar var olabilir, onun haricinde garanti bozulur.

Egzozun temas ettiği her parça garanti dışı kalıyor.Honda'dan aldıgım kesin bilgidir.

Anladım. Teşekkür ederim.

KTM bazı modellerine Akrapoviç ile ortak ekzos geliştirdi. Ekzos, KTM yazılımı ile birlikte geliyor, ve garanti kapsamında. Ama her marka için böyle değildir muhtemelen.

Eski yazılara baktığında honda içinde yazıyordu ama bilmiyorum. Yanlış olabilir. Teşekkür ederim tekrardan.

Servisin kendi sattığı egzozlardan takarsan garanti dışı kalmaz, örnek olarak Yamaha kendi sitesinde Akrapovic satıyor. Ama yan sanayi alır veya yetkili servis dışında taktırırsan garanti dışında kalır. Marka ve servis özelinde bu şekilde istisnai durumlar var olabilir, onun haricinde garanti bozulur.

Peki servisin sattığı derken direkt olarak hondanın sitesinde satılabilenden mi yoksa mesela A şehrinde B honda servisine gittim orada egzoz satıyorlar ama hondanın anlaşmalı olduğu şirket değil de C egzozu satıyorlar. O zaman da mı garanti dışı kalmıyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar