SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI

JaS

Motosiklet piyasası bayiden bayiye, firmadan firmaya çok değişiklik gösteriyor. İkinci el piyasası ve sıfır piyasası buradaki ilanlar sonrasında daha dengeli olacağını düşünüyorum.Bilgi paylaşımı yaparak birbirimize destek olalım.

Kendime başlangıç motoru bakıyorum; Bayileri geziyorum. (Anlık aldığım fiyatları bir hafta sonra gittiğimde tekrar alamadığım zamanlar oldu.Arz talep durumuna göre farklı yaklaşımları oluyorlar.) Birebir bayi isimleri vermiyorum.Kendileride istemiyor.Sadece piyasa son fiyatlarının farkında olalım.

2024 model Husqvarna Svartpilen 250 İstanbul; 240K ,245K, 250K Nakit
2024 model Husqvarna Svartpilen 401 İstanbul; 335K, 340K Nakit
2024 model Husqvarna Vitpilen 401 Balıkesir; 345K Nakit
2024 model Kawasaki Eliminator 500 İstanbul; 415K Nakit

MotoRhino canlı yayınında bir kullanıcı yazmış; Hangi bayi neresi bu fiyatı vermiş bilmiyorum.Yarın bir kaç bayiyi ziyaret edip öğrenmek istiyorum.Alırsam bu fiyatları yukarıdaki gibi tekrar yazarım.
"abla nakite özel r25ler 332k oldu sence nakite özel alinir mi?"

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kawasaki Eliminator 500 fiyatı iyiymiş bi ilgimi çekti

balıkesir honda mnr ne zaman gitsem aradığım motor yok, bayide gördüğüm halde satıldı diyorlar. sıraya girelim diyoruz almıyorlar, ee kapıda mı beklicez kardeşim motor almak için?
bu bayiden mümkünse hiçbir şekilde alışveriş yapmayın.

JaS

Herkesin aldığı fiyatı paylaşması, hem alıcıların bilinçli karar vermesine hem de satıcıların daha adil fiyatlar sunmasına yardımcı olur. Elinizdeki motosikletin gerçek değerini ve piyasadaki durumu hep birlikte görebilmek için lütfen siz de aldığınız fiyat tekliflerini forumda paylaşın. Bu sayede hem motosiklet alırken daha bilinçli oluruz hem de topluluk olarak birbirimize destek oluruz.

Eğer 'Bu fiyatı size özel verdik' gibi ifadeler sizi düşündürüyorsa, bayi ismi vermeden, hangi şehirden teklif aldığınızı paylaşabilirsiniz. Böylece hepimiz daha bilinçli ve adil bir pazarlık ortamı oluşturabiliriz. Unutmayın, bilgi paylaştıkça değerlenir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Royal Enfield bana paylaşılan satış fiyatları excel dokümanı;

ROYAL ENFIELD_MART 2025 03-03-2025_v2 .xlsx

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
türün meraklısı için eliminator 500 iyi fiyat. hatta bu listedeki en f/p motor
@JaS, bir kardeşin olarak sana motosiklet almamanı tavsiye ediyorum artık
henüz bu fikrim netleşmese de bir duman varsa ateş te olmalı diyorum
motosiklet işi bu kararsızlığı kaldırmaz

• Haha
Tepkiler: JaS
Kawasaki'ye 500-415k diyosunuz
Trident çok daha dolu 0'ı 499k
2024 2.eli 400k civarı alınıyor
Her türlü kawasakiden çok daha dolu motor
Tercih edilebilir

JaS

türün meraklısı için eliminator 500 iyi fiyat. hatta bu listedeki en f/p motor
@JaS, bir kardeşin olarak sana motosiklet almamanı tavsiye ediyorum artık
henüz bu fikrim netleşmese de bir duman varsa ateş te olmalı diyorum
motosiklet işi bu kararsızlığı kaldırmaz
Konu kararsızlık değil. Nakitimi hazırladım ve bir hafta önce anlaştığımız fiyata beğendiğim motosikleti almak için gittiğimde, artık o fiyata alamayacağımı öğrendim. Bu nedenle mecburen alternatiflere yönelmek zorunda kaldım.

Yeni vergiler sonrası fiyatlar arttı. Bu konunun, yeni motosiklet almayı düşünenler için faydalı olacağını düşündüğüm için açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar