Sıfır Motor Aşırı Performans Düşüklüğü

Merhabalar, 2 hafta önce yeni 125 cc motor aldım. yuki ty125z (mondial drift l ile aynı iç gövde) performansı zaten düşüktü rodajdan sonra düzelir dedim ama gittikçe düşmeye başladı. Şu an 300km civarında. Servisi beş para etmez ne yapabilir bu konu hakkında, sorun neden kaynaklanıyordur. işe gidip gelmek için kullanıyorum git gel 30-40 km.

5. viteste motor düz yolda bile bayılıyor. ilk aldığım çok rahat 3. viteste çıktığın bayırları artık 2. viteste çıkmam gerekiyor bazen 1'e attığım bile alıyor. Ciddi hissedilebilir oranda performansta düşüş var. Neleri kontrol etmeliyim. Daha sıfır motor. şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

Motosikleti
Ns200 15"
Subap ayarlarının kontrolleri fayda sağlayacaktır, sıfır diye demeyin fabrikada nasıl montaj yapıldığı belli değil.

subap ayarları nasıl olmalı bilginiz var mı kullanma kılavuzunda hiçbir şey yazmıyor. "subap ayarı yapınız" diyor ama mm ölçüsü vermemiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

Subap ayarlarının kontrolleri fayda sağlayacaktır, sıfır diye demeyin fabrikada nasıl montaj yapıldığı belli değil.

subap ayarları nasıl olmalı bilginiz var mı kullanma kılavuzunda hiçbir şey yazmıyor. "subap ayarı yapınız" diyor ama mm ölçüsü vermemiş

Motosikleti
Ns200 15"
Mh125 için emme 0.6 mm egzoz 0.8 mm demişler, bu ölçüleri deneyebilirsiniz.

kontrol etmen gerekenler.atesleme bobini.subap ayarı.varsa jikle açık olmamalı kapalı surmen lazım.lazstik hava basıncı ideal olmalı.zincir bol olabilir.
bunlar dısında motor zorlıcak bişe yok.

kontrol etmen gerekenler.atesleme bobini.subap ayarı.varsa jikle açık olmamalı kapalı surmen lazım.lazstik hava basıncı ideal olmalı.zincir bol olabilir.

Benim motosiklette de performans düşüklüğü oldu. Supap ayarı yaptırınca düzeldi muhtemelen senin motosiklette düzelecektir.

jikle yok sanırım baktım baktım göremedim, benzin depo vanası da yok. nasıl motor anlamadım hiçbir şey sanki scoter

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

teşekkür ederim sentil sipariş ettim gelince denicam gelene kadar bir şey olmaz di mi bu şekilde kullansam

Motosikleti
Ns200 15"
jikle yok sanırım baktım baktım göremedim, benzin depo vanası da yok. nasıl motor anlamadım hiçbir şey sanki scoter

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

teşekkür ederim sentil sipariş ettim gelince denicam gelene kadar bir şey olmaz di mi bu şekilde kullansam

Kısa vadede pekte bir problem olmaz ama uzun vadede ciddi yaralar açabilir. Yine de siz mümkün mertebe kullanmamaya özen gösterin.

Motosiklet enjeksiyonlu olduğu içinde herhangi bir musluk veya jikle olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar