Motosikletten ziyade her sektörde NAKİT ödeme yaparsan %10 civarı indirim imkanı bulabilirsin, fakat şu an motosiklet sektöründe " çok alıcı - az mal " olduğu için, sanırım indirim falan yapmazlar .. ürünün talebine de bağlı yani, mesela Cf Moto her zaman indirim yapar ne bileyim Daelim yapar ama şu an piyasa indirim YAPMAMAK için çok müsait ..
Özetle ; Deneyeceğin tek şey " nakit versem, hemen şu anda, şimdi, ne olur ? güzel bir fiyat söyle de hemen alıp gideyim, zaman kaybetmeyelim " gibi bitirici ataklarla güzel bir indirim yakalayabilirsin .. Ben otomobil alırken 2 defa böyle yapmıştım, birinde rezerve edilmiş bir aracı almıştım, diğerinde de elimdeki aracı piyasanın bir tık üstüne saydırıp yeni aracımı almıştım .. üstelik ilk denemem de " faizsiz kredi " vermek dışında bir kuruş indirim bile yapmamışlardı ama yeşili gösterince OLACAĞI VARSA .. olur ... zaten bir sürü satış danışmanı da prim ile ve kota denilen bir saçmalık ile çalışıyor .. onların da işine geliyor yani günü satış ile kapatmak ...
Edit ; Diğer bir örneği ise oteller için söyleyebilirim, Örnek ; X bir aracı sitede haftalık 7.700 gösteren bir fiyat için, direkt oteli ararsan, " NAKİT ÖDEYECEĞİM, ŞU SİTEDE GÖRDÜM AMA KOMİSYON ÖDEMEYİN DİYE ARADIM " dersen o tatilin fiyatı 6.600 - 7.200 arası bir yere düşecektir ...