Sıfır motor aldım MTV sorgulamasında göremiyorum.

Herkese selamlar. Dün motorumu teslim aldım ancak bugün mtvsini ödemek için bilgileri girdiğimde "bu bilgilere sahip araç bulunmamaktadır" yazıyor. Acaba sisteme düşmesi zaman mı alıyor yoksa bir sorun mu var. Bilgileri doğru giriyorum. Hatta diğer aracımı sorgulayıp bulabiliyorum ama yeni aldığım motoru bulamadım bir türlü

Acele etmenize gerek yok.
Motoru satın aldıktan sonra en az 2 ay vergisini yatırma süreniz var.

Vergi dairesine kayıt ettirmen lazım aynısı bende olmuştu cevizlibağ daki motorlu taşıtlar vergi dairesine kayıt ettirdim .
Plaka çıkarma işlemini kendim yapmıştım .

Vergi dairesine kayıt ettirmen lazım aynısı bende olmuştu cevizlibağ daki motorlu taşıtlar vergi dairesine kayıt ettirdim .
Plaka çıkarma işlemini kendim yapmıştım .

Ben yapmadım plaka işlemini aldığım yer yaptı

Motosikleti
Henüz yok.
bir hafta sürmez görürsünüz sadece takip edin, gecikme zammı ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Cevizlibağda ki, motorlu taşıtlar vergi dairesi, vatan caddesinde ki, maliye kompleksine taşınmıştır. arkadaşların dikkatine

Aldığın yere sor sonradan sıkıntı çıkmasın .
2006 yılında arkadaşa aldımız scooter gecen seneye kadar satacağı zamana kadar kaydı yoktu vergi dairesinde plaka işlemelerini yapan kayıt etirmedi diye.

Bende de ayni sorun var dun tescil islemlerini yaptim plakayi ald sigorta ruhsat hepsi tamam belirtilen aracin kaydi bulunamadi diyor sisteme hemen geçmiyor sanirim arada sira da bakip kontrol etmekte fayda var.

sıkıntı yok bende pazartesi çıkardım ryhsat plaka orda sordum bir ay sonra sistemde görülüyomuş.:cat:

konuyla pek alakası yok ancak bende şöyle bişey sorucam. bende yeni motor aldım ancak şuanda plaka işlemleri devam ediyor. üzerinde plakası yok ruhsatı yok. bu motor trafiğe çıkamaz dimi ? kısa bir süre müsaade etmişlermi böyle birşeye ?

hemen düşmüyor sisteme bende 2 hafta beklemiştim acele etme 2 hafta sonra cıkmazsa araştırırsın

Bende bu tvs yi yeni aldığımda bakmıştım görünmüyodu bikaç gün sonra görünmeye başladı

Ben alalı 1,5 ay oldu hala görünmüyor... :)

Ankara Emniyetini aradım; yogunluktan maliye sisteme giriş yapamıyor dedi, isterseniz EK-1 belgesini dosyadan fotokopi alıp maliyeye giriş işlemini kendinizde yaptırabilirsiniz de dedi..

galiba gidip kendim yaptıracağım.. bekle bekle nereye kadar..

bende sıfır aldım bir hafta sonra borçlarını görebilirsin hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar