Suzuki gsx-r 125 düşünebilirsiniz. Sıfır 21.000 küsur. İkinc elde 15-17 arasinda bulabileceğiniz kanaatindeyim.
sıfır tabi ki.. ikinci el satıcılarının büyük çoğunluğu kafayı yemiş.. zorunlu sigortayı ve bakım paralarını da sıfır fiyatına ekleyip öyle satmaya çalışıyorlar.. ayrıca düşük km de olsa kaç saat rölantide ısıtma adı altında aşındırıldı ve sıcak sıcak defalarca yıkandı mı şüpheleriniz de olmaz..
Hocam cbr250r düşünüyorsan, özelden yaz bana
Farklı motosiklet önermeyin demişsin ama ben yinede yazayım 125lik sağlam birşey almak istiyorsan r125 lerin ciğerini sökmüşlerdir onun yerine aynı motor bloğu olan mt125 ve wr125 yönelebilirsin. Bence 125cc klasmanında racing görünümlü alacağım diye kendini kasmana gerek yok. sadece tavsiye veriyorum. İlla racing alacağım diyorsan rnx rn125e o parayı sakın verme çöp motor. O paraya yüksek kilometreli temiz r125 alsan daha iyi olur.
Mt25 Düşünebilirsin Güzel Motor
dediğiniz gibi işin bütçesinde değilseniz o rks nin ss ine yaklaşmayın derim tamamiyle bidon plastiğinden imal edilmiş bir grenaj yapısına sahip motosiklet diğer 125 ss lere göre küçük ve deposuna yatmak isterseniz depo şekli çok garip genel form olarak da güzel durmuyor uzaktan bakınca da ilgi çekici değil kanımca bende ilk haber aldığımda bu motorun üretileceğine dair o reklamı vardı baya heyecanlanmıştım.videodaki motor kaliteliydi... tabi bu sonsuz bütçeli bir insana göre yapılmış yorumdur. bütçesi o olan adama kral gibi motor lafım yok
ikinci el adam gibi motorlara yönel bence
üstümdeki yoruma ek:
r125 de güzel motor aynı sisteme sahip mt125 sahibiyim motor olarak çok tatminkar bence mütevazi yeri geldiğinde sakin yeri geldiğinde de gücü kadarı ile vahşi bir motor![]()
sıfır tabi ki.. ikinci el satıcılarının büyük çoğunluğu kafayı yemiş.. zorunlu sigortayı ve bakım paralarını da sıfır fiyatına ekleyip öyle satmaya çalışıyorlar.. ayrıca düşük km de olsa kaç saat rölantide ısıtma adı altında aşındırıldı ve sıcak sıcak defalarca yıkandı mı şüpheleriniz de olmaz..
Bence ille ss alcam diye kendini şartlandırma biraz da commuter/touring de bak o modellerden biraz daha uyguna motosikletler var.
hocam sevmiyorum ya o tarzları ssler çok hoşuma gidiyor görüntü bakımından yoksa yamaha mt25 almayı düşünüyordum![]()
Anladım o zaman temiz istiyorsan cbr125 veya r125 bakıcaksın gibi duruyor.