sifir km motor yuki 150 sigorta 2.000tl cikti

Sigortam.net var internette. 17-18 adet sigorta ile çalışıyorlar. Oradan tüm sigortaların teklifini alabilirsin hocam. Bir ara görüş. Ben aracında motorunda sigortalarını kendilerine yaptırdım ve aldığım teklifler içinde en ucuzlarıydı. Zaten 17-18 tane sigorta şirketiyle çalıştıkları için tek tek dolaşıp sormana gerek kalmadan tüm sigorta şirketlerinin teklifini öğrenebiliyorsun.

Babanın üstüne yapabilirsin. Olmaz diyen yalan söylemiş. Motor sahibi ablanla ve babanla birliktegidip satışını babanın üzerine yapacaksın. 111 TL devir işlemi ücreti var bilgin olsun. İmkanın varsa İstanbul plaka yerine başka plaka çıkar. Tabi bunun için devrettiğin kişinin ikametinin o ilde olması gerekli.

Sadece faturayla oluyorsa iyi sagolun

Sigortasız gezmenin cezası ne kadar? Yakın zamanda yakalanıp ceza alan birileri var mı?

Ustalarim hergun arastirdim yeni konun cikmis motor sigortalari cok yukselmis ne yapsam 1.000 tlden asagi sigorta yok kafam atti satsan satilmaz boyle boyle nasil kanun olur ya

Pazartesi dolas en az 10 tane firma hocam. Sigorta yaptirmadan kimseye satis yapamazsin zaten.

o ne ya öyle yapabilicegi son hızla bir arabaya vursa en fazla bir kaç bin liralık hasar açıcak, çarparak insan öldürme olasılığı arabaya göre 30/1 yani nereye zarar vericekte sigorta ödeme yapıcak neden bir kamyonla aynı para çıkıyor anlamıyorum

buna çözüm bulunması lazım, hgs nasıl motora özel 6 cı sınıf yarı fiyatlı olduysa , motorunda sigortası düşük olmalı haksızmıyım arkadaşlar,

kamyonun vurduğu araca verdiği hasarla motorun karşı tarafa verdiği hasar aynımıdırki sigorta aynı olsun

Sigortam.net var internette. 17-18 adet sigorta ile çalışıyorlar. Oradan tüm sigortaların teklifini alabilirsin hocam. Bir ara görüş. Ben aracında motorunda sigortalarını kendilerine yaptırdım ve aldığım teklifler içinde en ucuzlarıydı. Zaten 17-18 tane sigorta şirketiyle çalıştıkları için tek tek dolaşıp sormana gerek kalmadan tüm sigorta şirketlerinin teklifini öğrenebiliyorsun.

Babanın üstüne yapabilirsin. Olmaz diyen yalan söylemiş. Motor sahibi ablanla ve babanla birliktegidip satışını babanın üzerine yapacaksın. 111 TL devir işlemi ücreti var bilgin olsun. İmkanın varsa İstanbul plaka yerine başka plaka çıkar. Tabi bunun için devrettiğin kişinin ikametinin o ilde olması gerekli.

Arkadaş haklı 2 yıldır sigortam net ten yaptırıyorum. Hep en uygun ücreti bu adamlar söyledi. Ocak ayında yine sigorta yaptırmam gerek. Bakalım ne kadar çıkacak.

Ya arkadaş 1000 liralar 2000 liralar nedir yahu. Hadi yarısı olsun. İnsanlar 125 cc motorlara bu kadar sigorta parası ödemeyecekler. Sigorta şirketleri kendi ayaklarına sıkıyorlar.

iki hafta sonra bende motoru alicam bakalim sigorta yapmaya goitogimzde bize ne diyecekler 55 yasindaki amcamin ustune alicam direk motoru :) plaka 34 onuda 54 yaparsak off tadindan yenmez :))

bir yanlışlık vardır bende ilk defa araç sahibi oldum 500 tl sigorta çıktı motor fiyatı 4100 tl

25 yaşında falan iseniz birde istanbul,ankara gibi şehirlerde iseniz geçmiş olsun 2 bin lira ödersiniz..

Daha 2 gün önce sigorta yaptırdım.. İstanbul plaka kütük sakarya en düşük 1157 lira ödedim.. Sonra plaka değişikliği yaptım 675 tl geri ödeme aldım kısacası 480 liraya düştü sigortam..

Size tavsiyem güvenebileceğiniz aile büyüğünüzün üstüne alın kütüğü büyük şehirlerde olmayan.. Diğer türlü sigortalar efsane..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyisi ergo sanırım. 8 ay önce 74 tl çıktı.Yer bursa. yaş ellibeş. ehliyet 41 senelik hiç kaza veya trafik cezam yok.

Arkadaşlar babanın üstüne yaparsan daha ucuza sigortanı daha ucuza yaptırabilirsin dediği için ufak bir öneri sunayım. Genelde uygulanmayan bir kanundur aldığınız malı 7 gün içinde mazeretsiz şekilde geri iade edebilirsiniz. Genelde de hiçbir esnaf geri almaz ancak kardeşim şu faturanın arkasına kaşenle yaz hele biz malı geri alamıyoruz deyince geri vites yaparlar. Her neyse eğer motorun yedi günü geçmediyse aldığın sure aldığın yerle goruş geri alıp tekrar babanın adına aynı motoru satsınlar. Fatura babanın üstüne tekrar düzenlensin. Sigorta işlemini öyle yaptır. Biraz zihni sinir projelerini andırıyor bu iş ama yapılabilirse iş görebilir. bu konuda yeterli ve detaylı bilgiye sahip değilim, belki işinize yarayabilir.

Ucuz olsun diye motoru 54 yaşındaki babamın üzerine aldım 617 TL sigorta fiyatı çıktı.

Valla sövecem artık yeter bi ses çıkarmak lazım 3000 TL lik motora 2000 TL sigorta mı olur şerefsizler.İyice azıttılar bunlar.Sinirlendim şimdi yav daha 4-5 ay önce 72 TL ye sigorta yaptırdım yav.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

En iyisi bu ülkede plakayı falan sökeceksin abicim polisi gördüm mü basıcan.Bunu istiyolar herhalde

Hacılar, ısrarla motorumun fiyatı bu sigorta şu diyorsunuz, Trafik sigortası sizin motorunuzdaki hasarı ödemez, karşı tarafınki ödemesi için yaptırılır, sen 500 tl lik motorla yola çıkıp yeni ehliyetli isen, geçmişin yoksa, hasarsızlığın yoksa, büyük şehirde isen 1000 tl sigorta çıkar..

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Hacılar, ısrarla motorumun fiyatı bu sigorta şu diyorsunuz, Trafik sigortası sizin motorunuzdaki hasarı ödemez, karşı tarafınki ödemesi için yaptırılır, sen 500 tl lik motorla yola çıkıp yeni ehliyetli isen, geçmişin yoksa, hasarsızlığın yoksa, büyük şehirde isen 1000 tl sigorta çıkar..
Arkadaşlar bir türlü bu konuyu anlayamadı.
Sahip olduğumuz aracın fiyatının bu hesaplamaya etkisi yok denecek kadar az.
Fiyatı belirleyen şey araç sahibinin özellikleri.

Bu sene hem arabayı hemde motoru sigortalattık araba 300 tl motor 400 tl çıktı ulan geçen sene 50tl ye sigorta olan motor bu sene 400 tl çıktı devlet sigorta şirketlerini serbest bırakınca iyice azıttılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar