- Konu Yazar
3 Hafta önce Yurtdışından getirttiğim scorpion exo 500 air neon sarı/siyah model olan kaskımı motosiklet almaktan vazgeçtiğim için satıyorum.
Aldığım gibi eve koydum ve kutusundan denemek dışında hiç çıkartmadım. Hava pompalı bir kasktır. Mevsime göre şişirip indirebilirsiniz.
Sharp güvenlik testi ****
Güvenlik sertifikaları: UN ECE REG 22.05
Dahili Güneş vizörü: Var/pinlock
Çizilmez cam ya da UV filtreli cam: Var
Havalandırma kanalları: Ön Hava Girişleri ve Arka Hava Çıkışları
Yıkanabilir ve çıkarılabilir astar: Var
Çene rüzgar pedi ve burunluk: Var
Bendeki model Türkiye'de bulunmuyor. Aldığım fiyatın da altına veriyorum. 650 lira. İsteyen için taksitli ödemek üzere gittigidiyor'dan ilan verebilirim. Beden M
Mont ise ikinci eldir. 4 ay kullandım. Deformasyon, yıpranma yırtık kesinlikle yoktur. Sadece beyaz kısımlarında toz lekesi vardır. Kurutemizlemeciyle bembeyaz olur. Prohel colombia ful korumalı içlikli. Omurilik, sırt, dirsek ve omuz kısımlarında sert korumalar mevcuttur.
Bunun fiyatı 200 liradır.
Beden M
1.70
1.83 boyları arasında ve 63 80 kilolar arasındaki kişilere oldukça rahat oturacaktır.
537 642 73 99
Aldığım gibi eve koydum ve kutusundan denemek dışında hiç çıkartmadım. Hava pompalı bir kasktır. Mevsime göre şişirip indirebilirsiniz.
Sharp güvenlik testi ****
Güvenlik sertifikaları: UN ECE REG 22.05
Dahili Güneş vizörü: Var/pinlock
Çizilmez cam ya da UV filtreli cam: Var
Havalandırma kanalları: Ön Hava Girişleri ve Arka Hava Çıkışları
Yıkanabilir ve çıkarılabilir astar: Var
Çene rüzgar pedi ve burunluk: Var
Bendeki model Türkiye'de bulunmuyor. Aldığım fiyatın da altına veriyorum. 650 lira. İsteyen için taksitli ödemek üzere gittigidiyor'dan ilan verebilirim. Beden M
Mont ise ikinci eldir. 4 ay kullandım. Deformasyon, yıpranma yırtık kesinlikle yoktur. Sadece beyaz kısımlarında toz lekesi vardır. Kurutemizlemeciyle bembeyaz olur. Prohel colombia ful korumalı içlikli. Omurilik, sırt, dirsek ve omuz kısımlarında sert korumalar mevcuttur.
Bunun fiyatı 200 liradır.
Beden M
1.70
1.83 boyları arasında ve 63 80 kilolar arasındaki kişilere oldukça rahat oturacaktır.
537 642 73 99