Sıfır honda pcx mi yoksa 2005 piaggio x9 mu? yardım lütfen

Slm arkadaşlar, scooter almak üzereyim ama kararsız kaldım, aklımda honda pcx var. Ancak birkaç gün önce bir arkadaşım motorunu sattığını söyledi. Motoru 2005, 12000 km hatasız diye biliyorum. piaggio'nun maksi scooter sınıfında olduğunu, hem performansının hemde kalitesinin iyi olduğunu biliyorum lakin çekincem motorun 2005 model olması ve parçasının pahalılığı. Acaba sıfır sıfırdır mantığıyla mı hareket etmeleyim yoksa 250 lik 2005 model piaggio'yu mu tercih etmeliyim sizce?

Honda pcx al temiz temiz; yedek parçaları, bakımı üzer piaggio'nun; iki kat pahalı alet; parçaları da öyle, servisi honda kadar yaygın değil. Tamam kaliteli belki de o kadar para vermeye değmez bence; bizim işyerinde doktorda da var düz scooter modelinden; ikinci eli 8000 filan; ama düz scooter işte uzay gemisi gibi bi özelliği yok. :D

Honda pcx al temiz temiz; yedek parçaları, bakımı üzer piaggio'nun; iki kat pahalı alet; parçaları da öyle, servisi honda kadar yaygın değil. Tamam kaliteli belki de o kadar para vermeye değmez bence; bizim işyerinde doktorda da var düz scooter modelinden; ikinci eli 8000 filan; ama düz scooter işte uzay gemisi gibi bi özelliği yok. :D
Teşekkürler tavsiyen için. İkisinin fiyatıda aynı şuan için. İkiside 6000 TL. Boyum 190cm, kilom 120, Honda pcx işimi görürmü mü şehir içinde bilemiyorum. Piaggio, boyutları performansı ve kalite bakımından çok daha iyi pcx'ten sanırım ama dediğim gibi biri 2005 diğeri sıfır bilemedim :)

Eski bir piaggio kullanıcısı olarak şiddetle öneririm x9 u ama parçası çok pahalı sağlammı çok sağlam,sürüş zevki nasıl? mükemmel ötesi ancaak satarken çok zorlanırsın piaggio yu.Pcx ten çok daha iyi bir motor ama karar senin.Hemen satma gibi bir derdin yoksa direk piaggio.Servislerde bakımında baya bi fiyat çıkar onu söylim.Param var bana koymaz bakımı , parçası diyorsan düşünme hiç al.2 sini bir test et saten aradaki dağlar kadar farkı anlarsın.

Eski bir piaggio kullanıcısı olarak şiddetle öneririm x9 u ama parçası çok pahalı sağlammı çok sağlam,sürüş zevki nasıl? mükemmel ötesi ancaak satarken çok zorlanırsın piaggio yu.Pcx ten çok daha iyi bir motor ama karar senin.Hemen satma gibi bir derdin yoksa direk piaggio.Servislerde bakımında baya bi fiyat çıkar onu söylim.Param var bana koymaz bakımı , parçası diyorsan düşünme hiç al.2 sini bir test et saten aradaki dağlar kadar farkı anlarsın.
Teşekkür ederim marefb, araştırmalarım ve söylemler neticesinde piaggio'nun her anlamda çok üstün bir makine olduğunu anladım. Ancak parça ve bakım maliyeti düşünüldüğünde ki 2005 model bir makine illaki ufak tefek masraf çıkartacak bu durum beni biraz daha pcx'e doğru itiyor doğrusu ama sizinde fikirleriniz benim için önemli.

Teşekkürler tavsiyen için. İkisinin fiyatıda aynı şuan için. İkiside 6000 TL. Boyum 190cm, kilom 120, Honda pcx işimi görürmü mü şehir içinde bilemiyorum. Piaggio, boyutları performansı ve kalite bakımından çok daha iyi pcx'ten sanırım ama dediğim gibi biri 2005 diğeri sıfır bilemedim :)
İşyerinde öbür doktorda da pcx var. :) ben de 180 100 kiloyum; bana bile biraz ufak geldi motor piaggio x9 daha kalıplı bir makine pcx'e göre. Üzerine oturup bir bak pcx'in; çok rahatsız olursan farklı modele yönelirsin. Ama ikinci el piaggio alma bence şehir içi kullanım için motor arıyorsan. Kalite tamam da çok pahalı, fazla masraf çıkarır. Pcx de gayet kaliteli bir motor şehir içi kullanım için. Tek sıkıntı ergonomi olabilir.

İşyerinde öbür doktorda da pcx var. :) ben de 180 100 kiloyum; bana bile biraz ufak geldi motor piaggio x9 daha kalıplı bir makine pcx'e göre. Üzerine oturup bir bak pcx'in; çok rahatsız olursan farklı modele yönelirsin. Ama ikinci el piaggio alma bence şehir içi kullanım için motor arıyorsan. Kalite tamam da çok pahalı, fazla masraf çıkarır. Pcx de gayet kaliteli bir motor şehir içi kullanım için. Tek sıkıntı ergonomi olabilir.
Üzerine oturdum, dizlerim filan değmedi, çokta rahatsız olmadım. sanırım honda alıcam. İnşallah taşır beni :)

ikiside sıfır olsa hangisini aliğim diye sorsan ben honda derim honda alanın anası ağlamaz ama italyan alırsan annen,baban,nenen,deden herkes ağlar . sen bide 2005 model x9 diyosun sakın sakın uzak dur benden söylemesi
zaten 2005 model motorunda 12000 km de olması çok saçma km si düşürülmüşdür, bırak onu sıfır dahi olsa uzakdur piaggio tamirci dostudur . servis kısımlarına hiç girmicem bile 10 para etmezler.

ikiside sıfır olsa hangisini aliğim diye sorsan ben honda derim honda alanın anası ağlamaz ama italyan alırsan annen,baban,nenen,deden herkes ağlar . sen bide 2005 model x9 diyosun sakın sakın uzak dur benden söylemesi
zaten 2005 model motorunda 12000 km de olması çok saçma km si düşürülmüşdür, bırak onu sıfır dahi olsa uzakdur piaggio tamirci dostudur . servis kısımlarına hiç girmicem bile 10 para etmezler.
teşekkür ederim tavsiyelerin için. Km'sinde oynama yok yakın arkadaşım. Ama dediğin gibi 2005 model, illaki birşeyler çıkartmaya başlayacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Birde test sürüşü yapma şansım yok, performansı 120kg biri için tatmin edicidir umarım. bir racing performansı beklemiyorum tabiki ama geçenlerde bir yamaha test ettim 100 lük, aman allahım gitmiyordu, dik yokuştan kesin çıkmazdı, gerçi öyle olacağını zannetmiyorum ama dediğim gibi test etme sansım yok. Gerçi pcx'lerin performansı ve seriliği açısından kimseden eksi yorum yok gibi.

biraz buyuk makine istiyorsan kymco xcting 250 al maxi scooter kalitesi şekli şemali büyüklüğü her seyi iyi.bide beyazsa tadından yenmez

0 motor herzaman iyidir ancak 125 lik motoru benzin fiyatlarının getirdiği ağır yükten dolayı sütcü beygiri olarak kullanmayı düşünmüyor isen 600f ten sonra o motor todayden farksız olucaktır

ne amaçla alıcağın önemli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar