Sıfır Dominar 250 eksantrik zinciri hatası.

Üstadlar sıfır dominar 250 aldım. Motorsiklet 2500 km de şıkırtılı ses çıkarmaya başladı. Servise götürdüğümde eksantrik zincirinin arızalı olduğu ve garantinin bunu karşılayacağı söylendi. Bu ikinci motorum ve bilmediğim için soruyorum. Sıfır motorsikletin eksantrik zincirinin arızalı olması normal midir ve bu işlemde motor bloğu açılacak mı şayet açılıyorsa değer kaybı oluşmaz mı ?
Belki sorularım saçma olabilir dediğim gibi tamamen bilmediğim için soruyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. Değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Sıfır alınan bir motorda egzantrik veyahut motor bölümünde problem olması olmaması gereken can sıkıcı bir şey şahsen. Ayrıca egzantrik zinciri ve paletlerinin min 20.000 gitmesi gerekir. Sizin sorununuz otomatik egzantrik gergisinden de kaynaklanıyor olabilir. Bazı motor marka modellerinde kronik gergi problemi olabiliyor. Ben cbr250 kullanıyorum bundada kronik sürekli bozuyor gergiyi. Son olarak motoru açıyor oluşları fazla bir değer kaybına sebep olmaz ama sıfır motor sonuçta servis fabrikası gibi toplarmı sanmam. Konunun peşini bırakmamanızı tavsiye ederim. İyi akşamlar...

bnm domı 400 u 15 bınde yarım motor yapıldı garantiden su anda 35 bınde kafaya takma böle seyleri....garantiden motor yapılması güzel sey kelek varsa düzeltilir.

Sıfır alınan bir motorda egzantrik veyahut motor bölümünde problem olması olmaması gereken can sıkıcı bir şey şahsen. Ayrıca egzantrik zinciri ve paletlerinin min 20.000 gitmesi gerekir. Sizin sorununuz otomatik egzantrik gergisinden de kaynaklanıyor olabilir. Bazı motor marka modellerinde kronik gergi problemi olabiliyor. Ben cbr250 kullanıyorum bundada kronik sürekli bozuyor gergiyi. Son olarak motoru açıyor oluşları fazla bir değer kaybına sebep olmaz ama sıfır motor sonuçta servis fabrikası gibi toplarmı sanmam. Konunun peşini bırakmamanızı tavsiye ederim. İyi akşamlar...

Egzantrik zinciri kullanıma göre ani gaz açmalar ve tek teker yapılmazsa 50000 km den fazla gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar