- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba.Birkaç gün önce sıfır aldığım motorun sola çekme problemi var.Dükkan sahibi de farkında bana sundukları çözüm motorun ön tekerinden sökmeye başlayarak sıkıntıyı bulana kadar demontaj yapıp tornaya sokmak oldu.Peşin para verip sıfır motor almışım bana sundukları çözüm bu.Ben motorun dengesizliğini kağıt üzerinde teknik raporla ispatlayıp mahkemeye vermek istiyorum.Bana bu raporu verecek bir kurum var mı nereye başvurmam gerekir? Ve bu beni sonuca ulaştırır mı başka motorla değiştirtebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar.Tüketici mahkemesine direk başvursam sonuç alabilir miyim? Teknik rapor sunmamı gerektiren bir durum var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar.Tüketici mahkemesine direk başvursam sonuç alabilir miyim? Teknik rapor sunmamı gerektiren bir durum var mı?