Şiddetli fırtına

''

"İyon Denizi'nde oluşan tropikal fırtınanın akşam saatlerinde Yunanistan-Türkiye arasında Ege Denizi'ne doğru gelmesi beklenirken İstanbul Valiliği'nden de beklenen fırtınaya karşı uyarı açıklaması geldi"

Perşembe günü akşam çok fena rüzgar vardı boğazda. Normalde rüzgara denk geldiğim çok oldu ama ilk defa motor altımdan gidiyormuş hissine kapıldım düşüyordum, baya korktum. Mümkün olduğunca boğazdan geçmeyelim arkadaşlar bu süreç boyunca, feribotları kullanabilirsiniz (sefer yapılıyorsa).

Arkadaşlar 2 gündür çok ciddi şekilde uyarı geliyor. Aman dikkat edin hatta guneyde yasayan arkadaşlar cok gerekmedikçe motosiklet kullanmayin derim.

''

tropikal fırtına yön değiştirmiş. teğet geçebilirmiş

Walla abartmayın istanbuldakiler. Ege ve Akdeniz kıyılarında hissedilecek deniyor. Sizlere ne oluyor?

Motosikleti
Forza 250
İstanbul'da dolu felaketinden sonra en ufak şeye uyarı yapmaya başladılar iş bizden çıksın millet önlemini alsın diye. Yorganları unuttunuz mu hiçbişey yağmadı :)

Bende kara kara düşünmeye başladım, motorun portatif garajı var ama o rüzgarda dağılır diye korkuyorum. Kapalı bir garaj da yok çevremde. İzmir harmandalı tarafında. Önerisi olan varsa çok iyi olur. Site içinde otoparkta duruyor ama devrilir diye korkuyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar