Sıcakta pişenlere. Giyilebilir Klima Sistemi

Amerika'da bir firma tarafından tasarlanmış olan bu giyilebilir klima sistemi tam olarak motositçileri için düşünülmüş ve kemer üzerine takılarak kullanılması planlanmış. Ceketin altına direk olarak soğutulmuş havayı gönderme prensibine göre çalışan sistemin toplam ağırlığı 650-700 gram civarında.

Yeni tasarlanan ürünleri fonlayarak piyasaya çıkmasını sağlayan indiegogo sitesinde bu ürün an itibariyle 30.000$'ı yakalamış durumda. Ürünü tasarlayan şirket MiClimate cihazın, dış ortam sıcaklığının 10 derece altını ya da 20 derece üzerini sürücüye sağlayabileceğini vurguluyor.

Ürün direk olarak 12V gücü motosikletinizden almanın yanı sıra, şarj edilebilir bataryası sayesinde güç bağlantısı olmadan da çalışabiliyor. Ayrıca elciğe monte edilebilen uzaktan kumanda sayesinde ısı ayarlamasının yapılması gayet kolay.

Ürünün tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

BnwCzF.jpg

Pf90M4.jpg

4wW0Sv.jpg

abUfEA.jpg

cl9TYQ.jpg

Ekli dosyalar

• giyilebilir-klima-sistemi.jpg
    giyilebilir-klima-sistemi.jpg
    62.3 KB · Görüntüleme: 44,611

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güzel buluş ama 30 bin dolara bu ürünü üretebileceklerini sanmıyorum. Umarım yeterli ilgiyi görür ve bizde deneme fırsatı buluruz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ayıp denen bir şey var koymayın şöyle resimler. oldu olacak südyenli manken koysaydınız motosiklet üzerinde.

DKN

aküden alıp gidona 10 cm çapında bi vantilatör takılırsa nası olur :cherry:

30bin dolar ürünün birim fiyatı değil, projenin toplam fonlama bedeli gibi görünüyor. Yine de yakacak bir fiyat olur herhalde.

Projenin finanse edilmesi için 30bin usd toplanmış, sistemi 30bine satmıyorlar yani,

Dönya'ya gelmişin cıbıldak , gidecen cıbıldak, ikisi arasındada takıl naked , 30bin dalır evde duran cüzdanında dursun.

( Ufaktan Kaçırıyorum herhal )

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyorum ürün fiyatı 30.000 dolar değil! Ürüne üretilebilmesi için verilen desteğin rakamı 30.000 dolar ... Bu ürün bir süre sonra piyasaya çıkarsa bağışta bulunan kişiler ürüne sahib olacak ilk kişilerde ayrıca ürünü piyasa değerinin altında alacaklardır

T3Z

ayıp denen bir şey var koymayın şöyle resimler. oldu olacak südyenli manken koysaydınız motosiklet üzerinde.

Zihniyetin çok yanlış. Senin gibiler pantalon giyen bayanlardan bile tahrik olup tecavüzü hak sanıyor. Düşünce yapını düzelt, laik bir ülkenin vatandaşısın.

Ürünün fiyatı çok absürtmüş.

Zihniyetin çok yanlış. Senin gibiler pantalon giyen insanlardan bile tahrik olup tecavüzü hak sanıyor. Düşünce yapını düzelt, laik bir ülkenin vatandaşısın.

Din ve devlet işlerinin ayrılması, pantolonlu bir kızın resminden rahatsız olan?! bir adam. Bunlar arasında bir ilişki kuramadım :) arkadaş espiri yapmıştır diye düşünüyorum dostum.

Hocam işte bu ürüne şu denebilir

(Abi o paraya ben araba alırım)
Klasiklerinden söylenir bu ürüne ama sadece bu ürün için söylenebilir motor için değil :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynısını fanlı yapsınlar yeter hava essin yeter bence :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar