Sicak Ve Rüzgarlara Dikkat

yazın vücudumuzun su kaybı 2 katına çıkar bunun için alınacak önlemler 1. sıcaklardan dolayı su kaybımız artıyor hele biz motorcu arkadaşlarımızın daha fazla performansı oldugu için bu sebebten dolayı normal insanlardan iki kat daha fazla su tüketmemiz gerekir. 2. mineral kaybı uzun motor yolculuklarında daha cok rastlanıyor.bunun içinde enerji içeceği ve su tüketmemiz bizim için daha faydalı olacaktır. 3. sıcak hava ve rüzgar etkileri sıcak havada bile korunmamızdan ödün vermemeliyiz.molalarda ince t-shırt lerle oturursak serinlerız.viyadük ve köprü üstlerine cok dikkat edelim.genelde rügarların sirküle oldugu bölgeler bir anda hava akımına kapılabiliyorsunuz.bunun için viyadük ve köprülere yavaş girelim motorumuza hakim olalım.haa bide otobüs,kamyon,tır gibi büyük aracların yanından gecerken dikkatli olalım rüzgarlarına kapılabiliriz.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ya,, bu rüzgar olayı benim en büyük sorunum,, yanımdan bi kamyon geçsin,, ben savruluveriyorum,, istemdışı çığlık bile atıyorum :)

hehe sen çığlıktamı atıyorsun :p

Meliss' Alıntı:
evet ya,, bu rüzgar olayı benim en büyük sorunum,, yanımdan bi kamyon geçsin,, ben savruluveriyorum,, istemdışı çığlık bile atıyorum :)

özellikle belli bölgelerde rüzgar çok daha kuvvetli eser ve o bölgedeki rüzgar yılın her vakti o bolgede yoğundur daha çok 90km ustune çıktıgınızda sag yada sol tarafınızdan yogun sekilde gelen ve hız arttırdıkca istem dışı :mrgreen: ama yukarıdaki arkadaş gibi değil bir tarafa yatarsınız motorun kutlesi az ise bu daha fazla etkiler boyle durumlarda hemen hız kesmek gerekir arkadaslar

Bu rüzgar yüzünden dün resmen şerit değiştirdim...hiç bu kadarı başıma gelmemişti baya sakatmış yav..korkmadım değil...bu arada rüzgar demişken kulaklık takmayı ihmal etmeyelim,kulaklarımız zarar görebilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar