shoie multitech m beden az kullanılmış çene açılır kask

elimde siyah renkli shoie multitech m beden kask var temiz ve az kullanılmış kafama yatan herhangi bir motosikler malzemesiyle takas yapabilirim . tekliflere açığım

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
satışın var mı fiyat falan. bi de fotoğraf var mı?

satış olabilir az kullanılmış ama elden teslim etmek isterim alan arkadaşıma görüp beğenmesi adına bana temiz gelen farklı gelebilir başkalarına fotoğraf en kısa zamanda yüklerim . istanbul içi elden teslim edebilirim satış fiyatında çok uçmam almak isteyen arkadaşa her tür kolaylığı da sağlarım yaklaşık 8 kaskım var evde yer açmak istiyorum ihtiyacım olan malzemelere .

satış olabilir az kullanılmış ama elden teslim etmek isterim alan arkadaşıma görüp beğenmesi adına bana temiz gelen farklı gelebilir başkalarına fotoğraf en kısa zamanda yüklerim . istanbul içi elden teslim edebilirim satış fiyatında çok uçmam almak isteyen arkadaşa her tür kolaylığı da sağlarım yaklaşık 8 kaskım var evde yer açmak istiyorum ihtiyacım olan malzemelere .

fiyat aralığı nedir acaba ve bu mudur?
http://www.shoei-helmets.com/Helmet.aspx?Multitec&h=13&t=1

hwxmg.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------

arkadaşlar bunlar fotoğrafları şimdi çekebildim dediğim gibi fiyatta anlaşabiliriz çok uçmam öncelikle takas düşündüğüm için fiyat konusunu pek düşünmedim açıkcası 05417807099 numaram arayabilirsiniz .

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------

fiyat aralığı nedir acaba ve bu mudur?
http://www.shoei-helmets.com/Helmet.aspx?Multitec&h=13&t=1

kaskın resimlerini koydum aynı kask takas öncelikli düşündüğüm için bi fiyat belirlemedim kafamda işinizi görürse güzel bi fiyat yaparım 05417807099

Pek de az kullanılmış gibi gelmedi bana açıkçası. Zira arkadaki yazı bilem deforme olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar