shoei kasklarda ve diğer tüm ürünlerde yüzde 70 indirim inanılmaz link altta !!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.hondamototal.com/catinfo.asp?offset=12&kactane=12&cid=175&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka=
a327z5.png
[/url][/IMG]

Ben shoei kasklara baktım indirim olan kasklarda çok yakında diyor!

Ellerinde olmayan ürünlerin fiyatlarını düşürüp aaaa bu site çok uygun algısı oluşturuyorlar akıllarınca

Sözde yüzde 70 indirim var ama 301 lira dediği kaskı Hepsiburada'da yine Mototal 299 liraya satıyor. Hepsiburada da normal görünen fiyat kendi sitesinde yüzde 70 indirimli diye geçiyor. Yüzde 70 indirimi görünce bi vay be dedim ama fiyat araştırması yapınca almaktan vazgeçtim.

Geçen sezon sonu almıştım 1800 tl ye,şuan bakıyorum 1900 küsürlü fiyatlar. Ne biçim indirim

Sevgili artçım için bir mont ve kask aldım. Neyse ki eşim de en az benim kadar çömlek kafalı olduğu için benim kaskımla boyutları aynı, değiştire değiştire kullanırız artık. Haberdar edenlere teşekkürler.

indirimde olan kask var ama kafa bedenin XXXXL olması lazım o bedenlerde indirim var :)

ben baktım çoğu ürününe ama hem kullanmıcağım hemde sevmediğim markalarda var indirim. çoğu üründede beden sıkıntısı var ya çok küçük ya çok büyük bedenler mevcut sadece.

Hangi kaskı alsam diye düşünürken başlık aklımı aldı. Ama yetişemedik heralde

Hangi kaskı alsam diye düşünürken başlık aklımı aldı. Ama yetişemedik heralde

Yetişmeyle alakası yok ki. Depoda kalmış 1-2 adet XXXL veya XS kaskı o paraya koyup hem malı paraya çeviriyorlar hemde çok ucuza mal satan firma algısı yaratıyorlar. Sattıkları kask toplasan 5-6 taneyi geçmez onlarda dediğim gibi satılmayan bedenler.

Yoksa Shoei sıfır ve yeni kaskı 300tl ye satmak kimin haddine. Varsa satan beri gelsin bende alayım hemen :)

Son düzenleme:
172 liraya Spidi yazlık ceket aldım S beden, harika fiyat :) bir de eldiven denk getirebilsem 10 numara olurdu:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar