Shiro 3700 kask hk.

Pr1NnO.jpg

zBjL37.png

Q7LN7j.png

Değerli arkadaşlar yakın zamanda kendime yeni bir kask almak istiyorum. Bütçem yok denilecek kadar az. Fullface güneş vizörlü kask arayışı içerisindeyim. Mağazaları dolaşırken bir satıcının elinde Shiro 3700 kaskı gördüm. Kask hakkında bilgi istedim. Sağolsun bilgilendirdi. Kask ECE ve DOT sertifikasına sahip. Malzeme kalitesi olarak fiyatına göre beğendim. Yanındaki Ls2 kaskları incelediğimde onlardan çok daha kaliteli görünüyor. Satıcı 200 lü km hızlara kadar rüzgar geçirmeyeceğini söyledi. Benim için kaskın güvenli, kesinlikle rüzgar geçirmemesi ve güneş vizörlü olması önemli. Bu arada kaskın ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum. Sharp testine baktığımda Shiro markası test edilen markalar arasında bile yok????

Soru 1: ECE ve DOT sertifikaları Sharp testi olmaksızın güvenli midir/ güven verir mi?

Soru 2: Bu kastan kullanan, veya değerinde 250-350 tl civarında Güvenli, Rüzgar almayan ve güneş vizörlü fullface kask önerisi olan var mı?

Teşekkürler.

ECE ve DOT sertifikaları ABD ve AB için standartları sağlar.Oralarda kaskın satılması için gerekli belgelerdir.Ama bu demek değil ki bu kasklar Shoei'nin,Arai'nin kasklarına kafa tutabilir.İşini görür kısa vadede ama para biriktirip kendini ıspatlamış bir marka almanı tercih ederim.Ayrıca 200 km'ye kadar rüzgar almamak ne anlamadım?

200 km'ye kadar rüzgar geçirmez? Külliyen yalan. Bunu yapan kaskın fiyatının 250 değil 1250 olması dahi zor maalesef.

ECE ve DOT sertifikaları ABD ve AB için standartları sağlar.Oralarda kaskın satılması için gerekli belgelerdir.Ama bu demek değil ki bu kasklar Shoei'nin,Arai'nin kasklarına kafa tutabilir.İşini görür kısa vadede ama para biriktirip kendini ıspatlamış bir marka almanı tercih ederim.Ayrıca 200 km'ye kadar rüzgar almamak ne anlamadım?

Satıcı 1000 cc motosiklet kullanıyormuş, bu kaskı 200 km üstü hızda denemiş, 200 km hızdan sonra içeriye rüzgar ve ses almaya başlamış.

Satıcı 1000 cc motosiklet kullanıyormuş, bu kaskı 200 km üstü hızda denemiş, 200 km hızdan sonra içeriye rüzgar ve ses almaya başlamış.

İyimiş.Millet salak gibi Schuberth gibi kasklara 2.0000 TL veriyor.250 TL'ye adı sanı belli olmayan kask varken.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. MT blade kaskı önerirmisiniz? Revenge de güneş vizörü yok. Veya buna benzer kask tavsiyeniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar