Shift sock/ Vites corabi

Alan, kullanan kesin vardır. Giydiginiz botun, ayakkabının yıpranmasını ve pislenmesini onlemeye yarıyan vites pedalına takılan corap :). Arastırdım ama satılan bir magaza bulamadım. Turkiye/istanbulda bulabilecegim bir magaza varmı?
Tesekkurler

Hiç duymadım yahu AEA da bile duymamıştım bence bulmanız zor İstanbulda

Ebayda falan varda turkiyede varsa direk ordan almak istiyorum, zaten en fazla 10 lira biseydir, telefondan girdigim icin resim atamıyorum ama arama motoruna yazarsanız gorebilirsiniz cok yararli bişey

Sahibinden de var kilicli motordu sanirim. dun siparis gecerken gordum baska urune.

Bahsettiğiniz şeyi aliexpresste '' motocycle gear shift cover'' seklinde aratirsaniz bulacaksınız.
Birkan dolarlik basit seyler. Fazla para vermeyin. :)

Ben ebaydan almıştım 2 yıl oluyor. 3 dolar gibi bir fiyatı vardı hatırladığım kadarı ile. Silikon esaslı. ayakkabının vites geçişlerinde çizilmesini, aşınmasını vb.engelliyor. çok da memnunum.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Tex-2065-Ayakkabi-Koruma_1248.html buna bir bakın isterseniz.

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar artık ebaya kaldık :D turkiyede vites kolu koruma plastıgı olarak geciyormuş :)

Buradan motosikleti normal ayakkabı ya da normal bir bot ile sürdüğünüzü mü anlıyoruz ?

Alan, kullanan kesin vardır. Giydiginiz botun, ayakkabının yıpranmasını ve pislenmesini onlemeye yarıyan vites pedalına takılan corap :). Arastırdım ama satılan bir magaza bulamadım. Turkiye/istanbulda bulabilecegim bir magaza varmı?
Tesekkurler

ebay'a falan gerek yok ben 2 tane eskittim bile şirinevlerdeki motorcuların çoğunda var kimi 10a kimi 15 e 20 ye satıyor orada bulabilirsin hemde her rengi

vites çorabınada para verilirmi ya :D al igneyi ipligi ona göre bi bez dik geçir :D ufacık bişi saten :D:D:D

biraz pamuk sarıp bantla hocam, ne gerek var 10-20 lira vermeye o zımbırtıya

Kullanıyorum 6 ayda ucu yırtıldı. uzun süre dayanan bişey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar