Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alan, kullanan kesin vardır. Giydiginiz botun, ayakkabının yıpranmasını ve pislenmesini onlemeye yarıyan vites pedalına takılan corap . Arastırdım ama satılan bir magaza bulamadım. Turkiye/istanbulda bulabilecegim bir magaza varmı?
Tesekkurler
Ebayda falan varda turkiyede varsa direk ordan almak istiyorum, zaten en fazla 10 lira biseydir, telefondan girdigim icin resim atamıyorum ama arama motoruna yazarsanız gorebilirsiniz cok yararli bişey
Ben ebaydan almıştım 2 yıl oluyor. 3 dolar gibi bir fiyatı vardı hatırladığım kadarı ile. Silikon esaslı. ayakkabının vites geçişlerinde çizilmesini, aşınmasını vb.engelliyor. çok da memnunum.
Alan, kullanan kesin vardır. Giydiginiz botun, ayakkabının yıpranmasını ve pislenmesini onlemeye yarıyan vites pedalına takılan corap . Arastırdım ama satılan bir magaza bulamadım. Turkiye/istanbulda bulabilecegim bir magaza varmı?
Tesekkurler
ebay'a falan gerek yok ben 2 tane eskittim bile şirinevlerdeki motorcuların çoğunda var kimi 10a kimi 15 e 20 ye satıyor orada bulabilirsin hemde her rengi