Shenke Motor ??

hepinizin yazılarını ayrı ayrı okudum parayı toparlarsam kesinlikle bir ybr 125 alcam. 2.el al diyenler var ama ben titizlikten dolayı güvenemiyorum işte..

kardeş sıfır ybr alcaksan cbf 150 ile bi kıyasla git ikisinede bin bıraz dolaş sadece bu kadr diyorum herkes tecrubesini aktarır sıfır alıcaksan ybr biraz küçük kalıyo aynı paraya cbf al daha güçlü ve daha büyük bi motorun olur sadece fikrimi söylüyorum topicte yaşadıklarımı yazdım sana sende yaşama diye bunuda bi degerlendir git bi bak ikisinide sürr derim ben nacizane fikrim:cherry::cat:

ybr 125 i kafaya koydum :cherry:

uniqe elinde videolar varsa ybr ile ilgili ekle o verdiğin topice :) ikna oluyorum öyle :p

F54

bende 2006 da buna benzer bi motor alacaktım daha 1200 km deydi çok ucuz ve düşündüm iiyi bi motor olsa 1200 km adam niye satsın ve almadım neyse zaman geçti motor 20000 km görmeye yakın mefta tabi sahibinin verdiği para çöpe bu motor 40000 bin km yapsın ben kendime 97 oktan benzin döker yakarım he yapar ama en az bi kere motor yaptırmak ister diğer parçaları ise söylemeye gerek yk kaporta caçık sen ikinci el ybr den şaşma kendini fazlasıyla kanıtlamış bi model az yakar çok gider çok sağlam uğraşsan eskitemezsin bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar