Sharkmı Clover mi

arkadaşlar bu gün 2 tane shark mont aldım. ama kafamda clover vardı. 1 clover pasrasına 2 shark aldım. bence shark yeterli ama sizce clover dahamı salam? bana bi yardımcı olurmusunuz bu konuda! kaskı wiwi aldım ama en kısa zamanda lazer olarak deiştirmeyi planlıyorum. ama eyer wiwi yeterli derseniz sonraya bırakıcam.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum

kardeş bende clover KZ100 var ve çok memnunum ne kadar para o kadar köfte bilirsin eğer clover daha pahalıysa mutlaka daha iyidir bide dünya markası sonuçta ama shark'la ilgili bişey bilmiyorumm

wiwi ne :silent:

shark idare eder ama clover kadar kaliteli olduğunu zannetmiyorum.

ne olursa olsun, inşallah kazasız belasız yolculuklar geçirirsin de, gereği olmaz kalitenin :cat:

toprağım bilgi için teşekkür ederim. ben ne kadar pahalı okadar kaliteli lafına pek inanmıyorum çünkü aradaki fiyat farkı genelde isimden dolayı oluyo. ama bu konuda bu yorumu yapamıyorum çünkü iki markayıda bilmiyorum. abilerimize sorduk bakalım aradaki kıyaslamaları falan yaparlar bende hatamı yaptım doğrumu yaptım öğrenirim.

hımmm clover daha pahalı daha kaliteli diyolarr....
ama sen shark almışsın oda sağlamdır
bence sen bildiğini yapmışsın zati:)
sana keyifli sürüşlerrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gule gule kullannn arkadaasımmm uzerımde clover varken dusmus bırı olarakkk kesınlıkle cloverrr... montunda e3 den onay aldıgına daır bı ıbare varsa ıdare ederr sanırımmm ancakkk o kaskı hemen degıstırr lutfennnn ... borc harc e3 belgelı bı kask al n'olurr

kask olarak çok ii şekilde bütçenizi zorlayarak alabileceğinizin en iyisini almaya çalışınız lütfen...Sizler çok daha değerlisiniz allah güvenliklerini kontrol etme gibi bir durumda bırakmasın lütfen...

ozaman ben lazer çeneden açılan kaskı alayım. bu kaskı almam bütçeden dolayı deyil. alacak araştıracak zaman ve yer yok açıkçası. ama madem öle hemen bi lazer alayım. yemişim parasını para herzaman kazanırım da sağlık olması lazım :) öneriler için saolun arkadaşlar :)

Alabiliyorsan daha iyisini de alabilirsin ama ben şahsım adıma full-face kaskları öneriyorum.bana daha güvenli geliyor...Çenesi açılan kasklar hiç tekin deil bana göre.Ama başkaları ne düşünür bilemme.Ayrıca dediğin kask sanırım fiyat olarak baya bir yüksek.

Nolan n100e modeli 180€ gibi bir fiyatı var...çensei açılır.fiyatları yakınsa nolanı tercih etmeni öneririm.Ayrıca full face bir kask baksan sanırım daha iyi olur.Başkalarının da fikrini al tabii ki...Bu arada marushin'e de bir göz atmanı tavsiye ederim alanlar ve kullananlar çok memnun.Benim yeni motor ile yeni kask hedefim shoei xr1000 çok istediğim bir kask.

ben levis in deri montunu kullanıyorum çok iyi yaz kış süper aama ıslatmamak lazım

:) bence tam tersi ıslatmak lazım heralde :) hani yeni bişiler alınca ıslatırsın ya onun gibi yani :)

:mrgreen: doğruı ıslatmak lazım ...
o ayrı kışın da kullanışlı dio ama ıslanmasın dedi ben onu anlamadım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar