shark vizörüm pert!! nerden bulurum?

Arkadaşlar kısa bir süre önce İzmir den Bursa ya gittim. Toplam 6 saat yol yaptım. Yolda yaklaşık 4 kez sinek temizledim. Vizörü temizlerken pul pul kaplaması attı ve sonuç tam bir fiyasko! Mat plastik puslu bir görüntü oldu. İnternetten araştırdım .Bu markanın vizörünü bulamadım. İzmir Kahramanlar da sadece bir yer buluruz o da 175 YTL dedi. Biraz abartmış geldi bana. Shark Raicing RS2 Carbon full face bilen duyan varmı? Özellikle siyah sormuştum. Hazırda asla bulamadım. Nolan vb vizörler zibil gibi , üstelik 75 YTL. Shark ın özelliği ney ki? Bu arada kask hediye garanti yada fatura da yok. Bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim,3 gündür sinirden motora binmiyorum.

Serdar basmane PTT nın tam karşısında Motorcu Hayri var orda çalışan genç cocuk var adı sami onu bul sana yardımcı olacaktır :wiinkk: MT den geldiğini belirt ama :cat:

İstanbul Yıldız ticarette bulabilirsin...

http://www.yildizticaret.com.tr/

sharkın tüm kask camları antifog özelliğine sahip. Ben 1,5 yıl kullandım o kadar sinek böcek temizledim vizörden... temizlemesini bilirsen asla pullanma yapmaz... Kaliteli vizördür...

Sanırım alkollü kolonyalı mendil kullandın...

geçmiş olsun kask seçimi yaparken biraz daha dikkatli davransaydınız.. keşke almadan önce araştırsaydınız.. vallaha istanbuldaki firmalara bak derim izmir piyasası kazık özellikle kahramanlar :pr:

geçmiş olsun kask seçimi yaparken biraz daha dikkatli davransaydınız.. keşke almadan önce araştırsaydınız.. vallaha istanbuldaki firmalara bak derim izmir piyasası kazık özellikle kahramanlar :pr:

Kaskın hediye geldiğini belirtmiş, ayrıca shark kasklar piyasada bulabileceğin kaliteli kasklardan bir tanesidir...

Oooof, rastgele bi ıslak mendil almıştım. Alkollü olabilir o da..

Serdar basmane PTT nın tam karşısında Motorcu Hayri var orda çalışan genç cocuk var adı sami onu bul sana yardımcı olacaktır :wiinkk: MT den geldiğini belirt ama :cat:

dostum bu hangi motorcu hayri,? nerde çalışıyor. benim arkadaşımında ismi hayri aynı zamanda hem çocuk hemde motorcu istanbulda??

Ertekin belirtmiş zaten, "Yıldız Ticaret" Shark' ın Türkiye Distribütörüdür ve Shark oldukça kaliteli bir Fransız markasıdır.

O sitelerde kaskı komple satıyorlar. Vizörleri yok ki shark ın. Bulamadım... Basmane PTT karşısında bi yer varmış oraya bakacağım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar