Ben EXO 500 'ü iade ettim. SHARK ların bana uygun bedenı olmamasından dolayı; Yine Scorpion Serisinden ; EXO750 aldım 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

bırı sharkın vıdeosunu atacakatı

Videoyu ekledimvısıon r vızoru cıkarıp takma vıdeosu atabılır mısınız?
Videodaki sizsiniz galiba![]()
1.si vizörü kilitlemeyi unuttunuz, çok tehlikeli aman deyim![]()
2.si vizörün içini sprey veya benzeri şeylerle temizledikten sonra buğu yapmama özelliğinde bir zayıflama olmuyor mu? Bu soru mühim![]()
Merhaba Vizörü kilitlemek derken ?
Vizörün kilit mekanizması mı var ayrıca ?
Kullandığım ürün tamamen bitkisel içersinde hiç kimyasal yok. Yani masaya dök yala o kadar
O yüzden bir zarar vermiyor
Kilit yok mu? Yani öyle itince giriyor da, kilitlemek için mandal-bişey yok mu? Çıkartırken de biraz çekiştirdiniz çıktı. Tamam çok kolay çıkmadı ama kaza anında çıkabilir gibi geldi bana. O yüzden "herhalde kilidini açmıştır" felan demiştim kendi kendime. Hımmm....:sunny: Yakından incelemek lazım bir de :silent:
Bitkisel içerik veya zarardan ziyade şöyle bir durum var. Daha önceki kaskıma buğu önleyici bir film takmıştım. Ama sonra buğu yapmaya başladı. Olayı çözdüm ki vizörü içerden felan da silip temizleyince o film üzerindeki buğu engelleyici kimyasal da gitmiş tabi. Sadece film kalmış geriye
Şimdiki kaskım da kendiliğinde buğu önleyici bir vizör var(UVEX). İç tarafı biraz kirlenince inceledim, hafif yapışkan bir tabaka var yüzeyinde. Büyük ihtimal buğu engelleyici katman. Şimdi ben vizörün içini temizlesem(su bile tutsam) o kimyasal da gitcek biraz. O açıdan sormuştum.
Ürünün adı nedir buarada? nereden bulabiliriz?
Bugün ben de bir tane vision r becool red aldım
Daha önce Lazer Vertigo ve Lazer Breva modellerini kullanmıştım ve bu kask çok farklı bir hissiyat yarattı.
35 km lik kısa bir tur ile edindiğim ilk izlenimlerime göre ;
Görüş alanı inanılmaz geniş , kafanızda kask olduğunu unutuyorsunuz.
Son kullandığım kask olan Lazer Breva ile aralarında 100 gr fark var ve 100 gr lık farkın kafada bu kadar hafiflik yaratacağını sanmıyordum.
Hız 50-60 km yi geçer geçmez bir hava akımı sesi başlıyor. Ama bu ses rüzgar sesi değil ; ön havalandırmanın büyük olmasından kaynaklı
bir ses. Yoğun hava girişi olmasından dolayı hava akımı uğultusu (Bence rahatsız edici değil) gibi bir ses yapıyor. 120 km hıza kadar çıktım ve seste herhangi bir artış yok.
Çene altından rüzgar girişi olmuyor. Ben bu anlamda herhangi bir sıkıntı hissetmedim.
Konforu üst düzeyde. Kafayı tam sarıyor ve gerçekten çok konforlu.
Tepe havalandırmalar çok etkin çalışıyor. Hatta gereğinden fazla etkin çalıştığını söyleyebilirim. 100 km hızdan itibaren tepenizdeki hava akımını
net olarak hissedebiliyorsunuz.
Kozmetiği muhteşem. Kaliteyi detaylarda çok net hissediyorsunuz.
Güneş vizörü mekanizması net ve pürüzsüz çalışıyor. Sarsıntıdan dolayı güneş vizörünün yerinden oynaması gibi bir durum yok kesinlikle.
Hareket halinde değilken vizör buğu yapmıyor ama hafif bir yoğuşma oluşuyor. Bu durumu engellemek için vizörün 2-3 mm kadar aralık
durabilmesini sağlayan bir vizör kilidi var.
Bugün ben de bir tane vision r becool red aldım
Daha önce Lazer Vertigo ve Lazer Breva modellerini kullanmıştım ve bu kask çok farklı bir hissiyat yarattı.
35 km lik kısa bir tur ile edindiğim ilk izlenimlerime göre ;
Görüş alanı inanılmaz geniş , kafanızda kask olduğunu unutuyorsunuz.
Son kullandığım kask olan Lazer Breva ile aralarında 100 gr fark var ve 100 gr lık farkın kafada bu kadar hafiflik yaratacağını sanmıyordum.
Hız 50-60 km yi geçer geçmez bir hava akımı sesi başlıyor. Ama bu ses rüzgar sesi değil ; ön havalandırmanın büyük olmasından kaynaklı
bir ses. Yoğun hava girişi olmasından dolayı hava akımı uğultusu (Bence rahatsız edici değil) gibi bir ses yapıyor. 120 km hıza kadar çıktım ve seste herhangi bir artış yok.
Çene altından rüzgar girişi olmuyor. Ben bu anlamda herhangi bir sıkıntı hissetmedim.
Konforu üst düzeyde. Kafayı tam sarıyor ve gerçekten çok konforlu.
Tepe havalandırmalar çok etkin çalışıyor. Hatta gereğinden fazla etkin çalıştığını söyleyebilirim. 100 km hızdan itibaren tepenizdeki hava akımını
net olarak hissedebiliyorsunuz.
Kozmetiği muhteşem. Kaliteyi detaylarda çok net hissediyorsunuz.
Güneş vizörü mekanizması net ve pürüzsüz çalışıyor. Sarsıntıdan dolayı güneş vizörünün yerinden oynaması gibi bir durum yok kesinlikle.
Hareket halinde değilken vizör buğu yapmıyor ama hafif bir yoğuşma oluşuyor. Bu durumu engellemek için vizörün 2-3 mm kadar aralık
durabilmesini sağlayan bir vizör kilidi var.