Shark Evoline E-Tec

Shark Evoline E-Tec, alanında ilk sistem olan patentli Tech-Move Sistemi sayesinde oldukça fonksiyonel bir özellik sunuyor, hareketli çene kısmı dönerek kaskın ister kapalı, ister yarım olarak kullanılmasına olanak sağlıyor. Avrupa ‘da 379 avro civarında satılan kask aynı zamanda güneş dahili güneş vizörüne sahip.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

01evolineetecsasdb10706if7.jpg

02evolineetecsasopenor0fc4.jpg

04evolineetecsaslatzk80pj3.jpg

evolineetecsasbackwx407rh8.jpg

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Mersin İl Temsilcisi
mükemmel..... herşeyiyle tam idealimdeki kask....
almalıyım :)

mafsalları o kadar ince ki bana hiç güven vermedi açıkçası allah korusun çeneyi yere vurdunmu dağılır gibi............................

Çene bölümü hakkında arkadaşlarda yorum belirtmişler test:cat:leri yapılıyordur herhal de kullanışlı ve yakışıklı biır kask ben beğendim

Son derece gereksiz buluyorum.Her zaman tam kapalı kask giyilmesi taraftarayım şartlar ne olursa olsun (sıcak hava vs.).

Allah rahmet eylesin... Yollara çıktığımız zaman bizim motosiklet sürücüsü olarak iki misli beş misli dikkat etmemiz gerekiyor ama ne kadar dikkat etsekte böyle araba sürücülerinin vurdumduymazlığı sonucu kazalar yaşayabiliyoruz. Geçen sene Kasım 2007 de bende Kartepe'den geliyordum Sapanca yolunda seyir ederken (bilenler bilir bu yolda iki araç yanyana geldiği zaman motosiklet dahi olsa başka yer kalmaz) tam karşıdan arkadaki araç ben geliyor olmama rağmen önündekini solladı kısacası bana yolda yer kalmadı. İki seçenek vardı; ya kafa kafaya çarpışacaksın yada kendini şarampole atacaksın bende tabiki ikinciyi tercih ettim sonrasını hatırlamıyorum gözlerimi hastanede açtım o araçlar çekip gitmişler oradan. Bu haberi okuyunca o gün aklıma geldi başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın..

Başımda kask olmasa muhakkak çenem dağılırdı yüzüm gözüm tanınmaz hale gelirdi çünkü daha sonra kaska baktığım zaman kaskın çene kısmının kırıldığını vizörün sıyrıklarla dolu olduğunu gördüm; siz siz olun muhakkak aldığınız kaskta çene kısmı olsun açık olmasın yani..

Bu marka süper ben montunu ve pantalonunu kullanıyorum mükemmel,kaskı da mükemmel yapmışlar eeeeee dünya markası olmak kolay değil.:cat:

Çene bölümü hakkında arkadaşlarda yorum belirtmişler test:cat:leri yapılıyordur herhal de kullanışlı ve yakışıklı biır kask ben beğendim

reel olarak görmeden denemeden yorum yapmamak gerekir muhakkak.... sence piyasada bulunan bütün ürünlerin testi yapılmış ve sağlamlık garantisini almışmıdır????

Fena Değil.... Hemi Yazlık Hemide Kışlık Olaraka Düşünüle Bilir..... Fakat Fiyat Durumuda önemli Sağlamlığıda...

baya hosuma gıttı yaa..desenı falan guzelmıs ama full face olmaması benım ıcın kesınlıkle bır eksı puan...

Yarım kaskı hiç sevmedim .
HİÇ de sevmicem..
Çeneye protez olmuyor öyle kolay kolay..

En iyi teknoloji yarış teknolojisidir bu camiada ...

bknz : Kapalı kask , bot , tulum , airbag li kask ... vs ;)

selam arkadaslar

Bence de güzel kask ama biraz da ucuz olsa daha iyi olurdu.
Ben denedim iyi.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar