Sharapova ve Night Rod

Rus tenisçi Maria Sharapova henüz 20 yaşındayken en çok kazanan bayan sporcuların başında geliyordu. Sharapova, 24 Şubat 2008 de rakibi Vera Zvonareva ‘yı finalde yenerek Doha ‘da yapılan Katar açık tenis turnuvasını kazanmış $414,000 ve Harley Davidson Night Rod Special modelinin sahibi olmuştu.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Sharapova "Night Rod special" modelini kazandıktan yaklaşık 1 sene sonra yurtdışında yayınlanan bir motosiklet dergisi için kaslı bir cruiser modeli ile poz verdi. Bu fotoğrafları sizinle paylaşıyoruz:

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

motoru tercih ederim walla,o motor bende olsun bir sürü Sharapova benim olur :mrgreen: :mrgreen:

414.000$ + HD Night Road vermişler de yanına beni vermeyi unutmuşlar, ayıp etmişlerrrr :p

Ayni kirmizi siyah renginde hyo aquila 650 de yokmu yaw ozel uretim die.. ilgili topicte gormustum resmini.. ama oda cok SIK motor.

ooffffff offfff offfff motor süpermiş ya sharapovayı söylemeye gerek yok zaten ikiside muhteşem

Sharapova 20 sene sonra karta kaçar çöker Ama Harley 20 yıl sonra bile heybetli taş gibi dimdik ayakda durur gene kendine baktırır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar