Shadow mu? Drag Star mı?

Benim anlıyamadığım bir nokta var arkadaşlar. Dragstar internet sayfasında 18000 ytl civarı, Shadow ise 16500 civarı. Yurtdışında Honda ile Yamaha çok yakın fiyatlarda seyrediyor. Vergi olarak da Yamaha nın daha ucuz olması lazım gibi...
Acaba satın alırken indirim mi var Yamaha'da. Ana sayfasına kampanya var yazıyor da.
Yoksa Honda zararına mı satıyor? (Gerçi Honda modellerinin hepsi kazık, bu model gözden kaçmış olamaz) Ya da Yamaha mı uçmuş?

Elegant şu anda dragstar da indirim var 16300 YTL eğer düşünürsen. Yamaha gösterişli olduğundan biraz pahalı. İkisi de kaliteli ben Dragstar da karar kıldım. Bulur bulmaz alıcam işallah...

Çok teşekkürler. Şimdi mantıklı bir fiyata geldi. Bu arada ikinci el olarak ne kadar çok varmış. Az önce baktım da. İnsan ikinci elden mi başlasam diyor haliyle...

Aslında maddi imkanım var sıfır almak için ama ilk motorum olacağı için ikinci el başlamak daha mantıklı geliyor. Bende 5000 km yi geçmesini istemiyorum ama yinede sıfırıyla 3-4 milyar fark ediyor. Piyasada en çok bulunan chopperlardan biri. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbula da bir bak. Orası çok fazla motor olduğu için daha ucuz oluyor. Ben de bakıyorum artık alsam da keyfini çıkarsam diyorum. Darısı başına....

arkadaşlar,tam tamına 4 ay araştırdım bu iki yer uçağını..İnsan bi dragstar a bi shadow a gidiyor,bi forumda okumuştum mersedesle bmv yi karşılaştırıyoruz,ikisi de iyi hangisini seçersen mutlu eder insanı diye...Ben daha iri görünüşlü,artçı için daha rahat,honda fabrika destekli ve yıllarca kullanılacak motorlar yapma referansıyla ve tam bir drift leme( yani yanlama )motosikleti olduğu için SHADOW aldım..Çok memnunum seçimimde antalya gibi sıcak ötesi bi memlekette yaşıyor olmakta etkili oldu ( su soğutmalı shadow ) ...Görüşmek dileğiyle...

elegant nasılsın alabildinmi motoru :)

İdare ediyoruz. Yok daha almadım. Bu gidişle de alamam herhalde. Beni bir müteahhit dolandırdı. Halen belimizi doğrultamadık. Emek hırsızlığı diyelim kısaca.

Yani anlayacağınız daha çok araştırırım. Siz üzülmeyin. Doktor kendi haline bırakın dedi.

Herkes de yamaha nın hava soğutmalı olmasına takmış bu arada. Hiç su soğutmalı Harley var mı? Ben bilmiyorum V-Rod dan başka. Geçen belgeselde vardı adamlar radyatörü saklamak için akla karayı seçmişler. Bizim buradaki durumu görseler kahrederler. Adamlar amerikan çöllerinde geziyorlar bu motorlarla. Ayrıca ne kadar az parça olursa o kadar iyi bence motorda. Gerçi adamlar estetik yönden yaklaşıyorlardı olaya ama...

Vallaha bende 4 aydır araştırıyorum Henry chinasky. Kafam çorba olmuştu. En son ağzımdan dragstar çıktı ve alıcam. Ama tabii ben herşeyine göre karar verdim. Mesela vergisi, yakıtı, tipi vs..Sonuçta içime sinen o oldu. Hayırlısı olsun.

Elegant gerçekten çok üzüldüm. Malesef ülkemizde emeğe saygı kalmadı.Umarım bir an önce istediğiniz motora kavuşursunuz. Hayırlısı olsun. Görüşmek üzere...

Eveeeet arkadaşlar motorumu aldım sonunda. Darısı olmayanların başına. Henüz ona dokunamadım ama gün sayıyorum şimdiden. Şu anda alım satım işleriyle uğraşıyorum. Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam dragmı shadow mu diye diye 4 ay geçti ve en sonunda dragstarımı aldım. Henüz gelmedi ama olduğunu bilmek bile yeter. Darısı olmayanların başına..

hayırlı olsun invisible ve konuya deyinmek istiyom alanyada bi abi 130 km yolu 13 ytl ye gittiğini söylüyo shadowla alanya antalya arasu yani geçen sene gitmiş yani yakıt az.

hayırlı olsun invisible ve konuya deyinmek istiyom alanyada bi abi 130 km yolu 13 ytl ye gittiğini söylüyo shadowla alanya antalya arasu yani geçen sene gitmiş yani yakıt az.

100 km yi 3.5 lt benzinle katettim ve halende katediyorum.üzmeden ani harektlerde bulunmadan ve artçısız.

arkadaşlar,tam tamına 4 ay araştırdım bu iki yer uçağını..İnsan bi dragstar a bi shadow a gidiyor,bi forumda okumuştum mersedesle bmv yi karşılaştırıyoruz,ikisi de iyi hangisini seçersen mutlu eder insanı diye...Ben daha iri görünüşlü,artçı için daha rahat,honda fabrika destekli ve yıllarca kullanılacak motorlar yapma referansıyla ve tam bir drift leme( yani yanlama )motosikleti olduğu için SHADOW aldım..Çok memnunum seçimimde antalya gibi sıcak ötesi bi memlekette yaşıyor olmakta etkili oldu ( su soğutmalı shadow ) ...Görüşmek dileğiyle...

Arkadaşım bravo en iyi seçimi yapmışsın Yamahanın türkiyede pahalı olmasının tek nedeni uçuyor olması çünkü önüne gelen bilir bilmez dragstar aldığı için piyasası yükseliyor ama shadow ile başa çıkmasına imkan yok shadow her şeyden önce yüksek tork ve uzun strok ve düşük devir özelliklerine sahip süper bir makinedir dragstar ın hem özellik hem de amaç olarak shadow ile başa çıkmasına imkan yoktur.

98 şadovum var, 3 ay önce aldım, aldığımdan bu yana 7000km kullandım tık demedi. şadovu tek geçerim.

shadowda zincir yok saftlı güzel makina dragstara bakmadım pek.bence ikiside çok güzel makina ben olsam hangisi ucuzsa onu alırdım

bence tercihini su sogutmali makinalardan yani kullan cünki v tipi makinalarin arkadaki silindiri nhararet yapiyor

Bu dragstar

Dragstar%20(2).jpg

buda shadow

Honda_Shadow_1024x768.jpg

bence shadow deli makina yavvvv:queen:

walla bende 600 lük shadow var 3 yıldır biniyorum yağ su hariç bir masrafı olmadı 750 lik ise daha muhteşem...her zaman her yerde shadowwwww

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar