Shadow eksoz acil yardım!

Merhaba arkadaşlar bende honda 750 c6 Shadow var fakat bir türlü Türkiyede Cobra veya VanceHines eksoz satan biryer bulamıyorum..Sürekli forumlarda arkadaşlar bahsediyorlar eksozl<rının güzelliklerinden ama hiçbiri nerden aldığını yazmamış..

Motoruma eksoz nerden alabilirim YURTİÇİ olacak şekilde. Ercanda falan eksoz yaptırmaktan bahsetmiyorum..

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim bende senin gibi zamanında çok aradım..mototaldan alabilirisin..şuan yok heralde ellerinde ama getiririler

mototal dışında yokmu arkadaşlar, orayla görüşmüştüm sadece cobra getiriyor ne bileyim smokehead veya vance-hines bir sürü eksoz markası var nerden alıyor millet bunları yurtdışındansa usülünü bülen yokmu:)????

2 elde olur satacak olan varsa 750 c6 2006 Shadow modeline uygun eksoz alacağım..

Motosikleti
Hornet
mototal dışında yokmu arkadaşlar, orayla görüşmüştüm sadece cobra getiriyor ne bileyim smokehead veya vance-hines bir sürü eksoz markası var nerden alıyor millet bunları yurtdışındansa usülünü bülen yokmu:)????

2 elde olur satacak olan varsa 750 c6 2006 Shadow modeline uygun eksoz alacağım..

Ben şuan Didimdeyim abi..
Burda bir tanıdığımda kawasaki EN 500 var..Onun ekzozları smokehead..
İzmirden almıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Bu akşam yanına gidicem istersen tam adres alabilirim:)

smokehead Altındiş Ercan'ın yaptığı egzosların markasıdır. Ben şahsen Cobra ya da V&H al paranın hakkını al derim. Smoke takan bikaç arkadaşın egzosları erkenden karardı içinden de sesler gelmeye başladı.

arkadaşlar smoke head'in ercanın markası olduğunu bilmiyordum:p

ozaman vance-hines, highwayhawk veya cobra satan biri varsa lütfen haberdar edin alacağım diyorum satan yok:D

[email protected] mail adresim siteyide kontrol ediyorum..

veya yurtdışından getiren aracı arkadaşlar varsa 0- 2el farketmez onlada ilgilenirim..

yardım ve yönlendirmelerinizi bekliyorum açıkcası pek yol alamadım daha...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar