shad 29'a ledli park+stop

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
poşetle uğraşmıyorum artık kanka..işimi sağlama alıyorum kurye style...o şambriyelden kesilmiş lastik orda sabit..harf kısmına bi karton sıkıştırıyorum olay bitiyor...

abi hadi karton uçup giderse nolcak bence topcase altına agır sert bi lastik kes ucundan iple bagla topcase altına bağla ogs kgs gelince ipi çöz plakayı kapasın baya bi gittikten sonra lastiği kaldır topcase altına bağla ..:p
yada plaka altına kamyon şambriyelinden parça kes vidala ogs kgs ye gelince lastiği kaldır bi yere bağla işin bitince çöz sonra yola devam..:p
nasıl sistem..:p

Son düzenleme:
Eline sağlık abi çok güzel olmuş.Emeğine sağlık.Saygılar.:bounce:

çok güzel olmuş mercekli ledmi onlar normal led mi?

elimde super flux kare beyaz ledler vardı onları değerlendirdim.bunların mercekli olanları çok daha iyi odaklama yapıyor ve çeşitli renkleri mevcut.şeffaf stop camı kullanıp,mercekli kırmızı super flux led kullanmak süper olacaktır:)

abi hadi karton uçup giderse nolcak bence topcase altına agır sert bi lastik kes ucundan iple bagla topcase altına bağla ogs kgs gelince ipi çöz plakayı kapasın baya bi gittikten sonra lastiği kaldır topcase altına bağla ..:p
yada plaka altına kamyon şambriyelinden parça kes vidala ogs kgs ye gelince lastiği kaldır bi yere bağla işin bitince çöz sonra yola devam..:p
nasıl sistem..:p

arkadaşım kanunsuz bir iş yapıyonuz habarınız varmı...yakışmıyor bi Türk gencine...:p

kanka zaten o şambriyel tek harfi kapıyor...plakalm ...

XXX
00

şeklinde...kartonda benim depo kılıfının cepliğinde...ve bu plakadaki lastik arasına sıkıştırdımmı 3 harde kapanıyor...rüzgardan düşse bil etek harfim kapalı hep...şambriyel çok gergin olduğunda kartonun düşeceğini sanmıyorum...senin dediğin sistemide kafamda canlandıramadım...çanta altına nası yapcam falan...

son dediğinde ise şambriyele dokunmak istemem...çünkü temiz olmayacak...ama kartonu tak çıkar at falan sorun olmaz muhtemelen...:p

kdzli arkadas uygulama süper senin bws çok temizmiş kazasız belasız sürüşler dileği ile..:rendeer:
burdaki 2000 2005 bws nerdeyse hurda gibi..:cat:

bi ara bws arıyordunuz vazgeçtiniz.burda derken nereyi kastettiniz,sanırım aynı şehri paylaşıyoruz.heran satışa çıkarabilirim.(2005-15500km-otomatik bagaj içi aydınlatma-beyaz farlar-siyah jant içine kırmızı şerit-29lt ışıklı çanta:)stebel havalı korna tesisatı-orjinal yamaha V kayış-arka balata-yeni değişti)

Son düzenleme:
Teşekkürler. .

Yaratıcılık güzeldir,süper fikir. Eline saplık valaa,çanta bulabilirsem bende yapcam:)

helalin var süper olmuş :rendeer:

güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık arkadaşım,gece görünüşü fotoğraflarını da bekleriz :cat:

yararlı bir iş tebrikleer.guruba faydalı bir katkıda bulunmuşssunuz tebrikler.letlerin ömrü 25 yıl ,birdaha ampulmüş değiştir yandı vs.olmaz.

Çok güzel olmuş ya,hastayım şöyle led'le far yapanlara eline sağlık

tebrikler...
çok şık olmuş.
faydalı...

emeğine saglık harika gözüküyor :cat:

Profesyonelce bir çalışma olmuş gerçekten. Tebrik ederim, harika görünüyor.

kdzli arkadas uygulama süper senin bws çok temizmiş kazasız belasız sürüşler dileği ile..:rendeer:
burdaki 2000 2005 bws nerdeyse hurda gibi..:cat:

helal olsun valla yaaa el emeği göz urlarına bayılıyorum ellerine sağlık

kardeş eline sağlık böyle becerikli insanları severim çok hoş olmuş bendede sad topcase var

eline sağlık...çok temiz iş olmuş...bende Bisan Senatör ümün stop lambasını yapıp paylaşmıştım forumda...şu sıralar GS500 ün stop lambası içinde bir şeyler düşünüyorum...zaten yaparsam kesin koyarım resimlerini...

eline sağlık valla süper yapmışsın :rendeer:

. .
Eline sağlık abi çok güzel olmuş.Emeğine sağlık.Saygılar.:bounce:

Başarılı ve faydalı bir çalışma olmuş eline sağlık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar