"Sezonu kapattık" mı?

Sezonu kapattınız mı?

• Ohoo sen ne diyorsun... Yaz biter, ben biter. Çok oldu kapatalı.

Oy: 4 4.1%
  • Sonbaharda da bindim ama ekim-kasım gibi kapattım.

Oy: 1 1.0%
  • Aralık başı gibi kapattım.

Oy: 11 11.2%
  • Ocak ya da şubatta kapatırım artık.

Oy: 22 22.4%
  • İnat ettim kapatmayacağım.

Oy: 60 61.2%

• Kullanılan toplam oy
    98
Şu kapatmayacak olan arkadaşların yağmurda, karda, tipide olan fotoğraflarından istiyorum lütfen :cherry:

Bakalım kaç tanesi yalancı çoban :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallaha benim sezon hiç kapanmıyor istesem bile 2-3 gündür istanbuldayım işlerim cumaya bitiyor nasıl durduğum siz bana bir sorun.

Şu kapatmayacak olan arkadaşların yağmurda, karda, tipide olan fotoğraflarından istiyorum lütfen :cherry:

benim öyle birkaç resmim var benim başlığa bak istersen pro:queen: :bounce:

Son düzenleme:
hala kullanıyorum. dün sabah ilk defa üşendim ve çıkarmadım. dolmuşun, metronun içinde sıkıntıdan patlayacağım sandım. sanırım kapalı alan fobisi başlamış bende...
kaybettiğim bir saat de cabası.

yerde kar olmadigi surece kapatmayı dusunmuyorum, gecen cumartesi işe otobusle falan geleyim dedim ama motor havasi almis adam eger arabada yoksa yapamıyor otobusle minibusle, o kadar icim daraldıki anlatamam, yoldan motorla gecenlere oyle huzunle bakıyordumki, yeni sloganım Motorsuz cıkmam abi.

evimle işim 10 km civarı yaz kış motorla gidiyorum karlı havalarda zaten bırak motoru çıkarmayı kendim bile evden çıkmıyorum sabah don olduğunda don un çözülmesini bekliyorum ve öle motosiklete biniyorum ve tabii don çözülene kadar öğlen oluyor :)))))

Süper Moderatör (BBRR)

biz senin gibi tatlı su motorcusu değiliz be canım bırak geziyi İzmirden yağmur altında çıktık hani o istanbulun sele teslim olduğu gün şiddetli rüzgar ve sağanak yağmurda hiç durmadan İstanbula girdik ..5 gün boyunca motorun üstünden hiç İnmediğimiz İstanbulda kar, dolu ,yağmur ve karla karışık yağmur dahil her türlü yağışı gördük hatta İstanbuldan Marmarise yola çıkarken kar lapa lapa yağıyordu ..Yani işin özü bize farkeden pek bişi yok :cherry:

aralık basi kapattim motorlari garaja ama her hafta sonu teker tteker gezdiririm benim canavarlari :mrgreen:

hala kapatmadım diye bi seçenek yoktu bu yüzden inat ettim kapatmayacağım ı seçtim bana en yakını bu sanırım kapatmayı da düşünmüyorum kar yağmadığı sürece çıkarım yola diye düşünüyorum zaten yaptığım kazadan dolayı en güneşli sezonun son günlerini evde kolum askıda yatarak geçirdim. çok içerledim kapamıyom len sezonu işte 4 mevsim açığız. :queen:

arada bir çalıştırırım dolaşırım ama kaldırmam rafa motorumu küresel ısınmadan dolayı kışı nasıl bir hava durumuyla geçireceğimiz meçhul.

motor gidebiliyorsa bende giderim bi de yağmurda karşı arabanın farı olmasa:pr: :pr:

elephant20from20wayne20ha6.jpg

Kim, sezonu ne zaman kapattı ya da kapatacak mı? Buyrun ankete :)

Öncelikle ben, 23 Şubat 2006'da aldığım motorumu nisan 7 ya da 8'e kadar sürdüm. Sonra malum askerlik, eylül 18 de askerden döndüm, eylül 19'da tekrar binmeye başladım. Halen olmuş kapatmış değilim sezonu. Tabi bunda bot hariç diğer ekipmanlarımın tam olmasının da rolü büyük. Soğuk değil ama özellikle yağmur yağdığında botumun olmamasının sıkıntısını yaşıyorum, sanırım bot da olsa bende sezon kapanmaz :) (tabi karda da sürebilmem için bir enduro lazım, CeBeRe kar sevmiyor)

tükkanı kapattık hayatım...vitrinin önünden çekilirmisin...:p

İzmir'de kar yılda bir kez yağar, 3 gün kalır, o da yüksek yerlerde. Yağmurun aralıksız yağdığı pek görülmemiştir, kar yağmadığı sürece burada sezon bitmiyor.

Sezonu bitirmek istemeyenleri İzmir'e bekliyorum :)

Çin işi, lastiklerinde diş kalmamış 150 cc bir Cruiser kullanıcısı olarak bu sezonu kapatmadan geçirebilirsem Enduro'yu fazlasıyla haketmiş olurum değil mi?

Baharda ilk fırsatta bir ege turu, okul tatil olur olmaz da bir Türkiye Turu dşünmekteyim. Bir de Şöyle ENDURO-TOURING arası bir motosikletim olsa...

Ben kapatamiyorum bu sezonu yardim ???
Yaw motoru yeni aldim para yok mont,dizlik,pantalon alamadim eldiven desen yazlik gibi bisey ama ben Anakara sogugunda kapatamiyorum sezonu donsamda onun zevki baska. Bu hafta sonu haber bekliyorum Ankara gezilerini kacirmiyacam...

Motoru eylül 10da aldım. 2500 km'deyken sezonu kapatmaya niyetlendim. Şimdi 4500 km oldu hala kapatamıyorum sezonu. Motordan başımıza birşey gelmezse donarak öleceğiz bu gidişle.

sana katılmıyorum..Donarak öldürmezz bu aletler..

acayip bir hastalık veriyorlar ve yavaş yavaş hissettirir hissettirmez bişekilde yakana yapışıtırıyor..
Önce oran buran üşüyor,sonra yazın sıcagında terli terli biraz serinleyim diyip atlıyorsun motora,,,,ah ne oldu ki????biraz üşüdümmü ne..? Aylardan ekim ve son günleriii..üstümüzde bir gömlek iki sokak öteye gidecem ne uzak nede yakın..İyisimi motorla gideyim havada iyiii...Köşeye vermadan aha ne oldu..?Abi üşüdüm bee...:silent: :pale: heralde hasta olacaz...Akşam oldu burnumuzu çekmeye başlıyoruz..sabah kalkamıyoruz terlemişiz titriyoruz..Anlıcanız şifayı kapmışız....

işte hep bu şekilde başlıyor..hastalıklar...:cyclopsan :pale: :pale: :pale:

Sezonu kapamadım ama sürekli binemiyorum açık hava gördümmü hemen tepesindeyim motorun.Hatta şu anda işyerimin kapısının önünde hazır bekkliyo birazdan işi paydos edip gezmeye gidicem.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar