"Sezonu kapattık" mı?

Sezonu kapattınız mı?

• Ohoo sen ne diyorsun... Yaz biter, ben biter. Çok oldu kapatalı.

Oy: 4 4.1%
  • Sonbaharda da bindim ama ekim-kasım gibi kapattım.

Oy: 1 1.0%
  • Aralık başı gibi kapattım.

Oy: 11 11.2%
  • Ocak ya da şubatta kapatırım artık.

Oy: 22 22.4%
  • İnat ettim kapatmayacağım.

Oy: 60 61.2%

• Kullanılan toplam oy
    98
elephant20from20wayne20ha6.jpg

Kim, sezonu ne zaman kapattı ya da kapatacak mı? Buyrun ankete :)

Öncelikle ben, 23 Şubat 2006'da aldığım motorumu nisan 7 ya da 8'e kadar sürdüm. Sonra malum askerlik, eylül 18 de askerden döndüm, eylül 19'da tekrar binmeye başladım. Halen olmuş kapatmış değilim sezonu. Tabi bunda bot hariç diğer ekipmanlarımın tam olmasının da rolü büyük. Soğuk değil ama özellikle yağmur yağdığında botumun olmamasının sıkıntısını yaşıyorum, sanırım bot da olsa bende sezon kapanmaz :) (tabi karda da sürebilmem için bir enduro lazım, CeBeRe kar sevmiyor)

Prometheus sanırım resimdeki kadar olmaz ama inat ettim kapamayacağım sezonu.... Ne de olsa en du ro cu yuzzzz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah ım yarabbim :) senin ömrün bu sitedemi geçiyo :p inş en kısa zamanda alırsın bi enduro Prometheus

yok ya bende kapatamam sezonu falan... zaten benim ki sezonluk bir şey değil taşıt o benim için. sevdasıda ayrı:mrgreen: kar hariç sürmeye devam ki istanbul da kar çok kalmaz yerde. herkesede tavsiye ederim sürün kardeşim motorları onları soğuk havalarda yanlız bırakmayın :p :mrgreen:

Pro sen endurocusun tabi sana sezon uzun :mrgreen:.Arazi dag,bayır,çamur,yagmur geziyonuz küçük ve race motorcular napcak onlardamı karda kısda gezcekler o lastiklerle:)

motorcu sezon kapatırmı be. avcı degilizki av mevsimi bitince sezon kapatalım dimi?:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw sezonu kapattım varmı hava karsız ve yağışsız olsun yeterki :)

yaaww bırakın toplumsal mesaj vermeyi dünkü gezide akşam karanlığına kalınca şehire dönene kadar bi taraflarımız dondu parmakları ısıtacağım diye az daha yanıyordum eldiven filan eskişehir soğunda hikaye kalıyo

ahanda yapıştık ateşe:

10122006002gm6.jpg

ohhooo:) ben kapatalı bayya aloyor.havalar soğudumu kasılarak kullanmak hoşuma gitmiyo.ee çok şükür arabada var. kasmaya ne gerek var.

bu trafikte araba kullanilmiyor ki! nasil birakacaksin motoru. kar olabildigince gec yagsin. hatta küresel isinmadan ortalik günesle kavrulsun :)

motoru daha yeni aldım.Nasıl kapatayım sezonu. Donacaz monacaz ama bincez.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizde hiç kapanmadı ki zaten...Yıllardır durmadan devam...Kar çamur yağmur....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz sezonu yeni açtık, Mayıs başında kapatırız..

su an bende sezonu kapamamaya israr ediyom,herhalde kar yagarsa kotu olur benim icin,cunku buranin sogugu biraz sert oluyo ama 1-2 cikartiriz yine URAL'i.Donmus gol uzerinde dusup kalkmak zevkli oluyo.bence deneyin :bounce:

Prometheus kapatmam ben sezonu kapatamam daha yeni almisim motorumu. Hiç olmasa her sali bulusmalara gelmeye calişirim motorla. Tabi yagmur yagmazsa =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar