selam. yağmurda su damlacıkları kask camında kalıyor ışık vurunca çok parlayıp görüşü nerdeyse sıfıra indiriyor. Bu sorunu nasıl çözdünüz? Ben de çözersem yağmurlu havada da binecem![]()
seramik kaplat overdose da iş yapıyor akıp gidiyor sular direk
oderdose derken o nedir
Ben soğukta daha çok keyif alıyorum. Ekipman bunaltmıyor. Yazın giyilmiyor mont vs
Arkadaşlar merhaba öncelikle motosiklet deyince akla hep yaz aylarında havalar güzel ğüneşli rüzgarsız günlerde kullanılan araç gelir akıllara ya kışın? Yağmur çamur kar fırtınada kullanılmazmı bu aletler ? Ben kendi soruma kendi cevabımı vereyim,hani ata sözü vardır ya kaptan fırtınalı havada belli olur diye çok doğru bı söz bence. Aktif bı motorsiklet kullanıcısıyım sadece yazın kullanıp kışın yatırınca motosiklet 'i hep bi yanımın eksik olduğunu hissediyorum bu nedenle kışın her hava koşulunda sürmeye karar verdim ve son 3 senedir her hava koşulunda kullanıyorum , bana tecrübe kattığını düşünüyorum ve zevk alarak kullanıyorum. Çevremdeki çoğu kişiden de bu havada motosiklet mi kullanılır yorumu alıyorum (aralarında motorcularda var )acaba ben yanlış mı düşünüyorum sizce kışın her koşulda motosiklet kullanılırmı bize katacağı şeyler neler olabilir görüş düşünce fikir ve tecrübe lerinizi aktarmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
Yanıldığınız çok nokta var
Motosiklet tutkusu
Yağmurlu havayı sevmek
Kapalı araçları sevmemek vs gibi..
Kim nasıl binerse binsin, takım elbiseyle çalıştığım yıllarda dahi arabam ve motosikletim varken, hava şartları be olursa olsun, araba aklımın ucuna dahi gelmezdi. Hatta kullanmadığım için de aküsünü şarj ettiğim dahi olmuştur.
Şu anda işimden dolayı, yağmur çamur dahil tüm mesaim neredeyse motosiklet üzerinde. Bazen sıkıldığımı da söyleyebilirim. Ama iyi ekipmanlarla keyifşi hale geliyor. Ayaklarım başta olmak üzere ıslanmak ve tüm gün öyle kalmak zevk vermez elbette.
Belki de daha soğuk ve zor şartlarda yaşıyor olsaydım daha farklı olabilirdi..
Yani, derdim sıçan olmak değil, mutlu olmak!
Saygılar