Sezon Yaklaşıyor , Alım Satım Yapacak Arkadaşlar...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben cbf 250 yada cbf 150 almak istiyorum : ) ama sadece istemekle yetinmek zorundayım .

Önemli olan birçok şeye sahip olmak değildir. Önemli olan en az şeye ihtiyaç duymaktir. Çok fazla bişey istemiyorsun bence. Umarim dilediğine kavuşursun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tşkler arkadaslar , bak duygulandım simdi : )

2008 yılında perd ettığım mondial 110 ft den sonra iki yıl ara verdım bu ay içinde bir hyosung 250 r ile yollara gerı dönüyorum İNŞ:cherry:

Ben de Hyosung Gt-650 mi satıp enduroya geçmeyi planlıyordum ama gerek iş durumları gerekse Gt 650'nin değerinin çok altındaki 2. el fiyatları nedeniyle 1-2 yıl daha binerim mis gibi motoruma..

ßende Mayısta ehliyetimi cebime koyduktan sonra olmayan motorumu satıp Hayabusayla giriş yapıyım dıyorum :queen::queen: tabi şakaydı.2.el cbr 125 alayım dıyorum ama motorunda yıpratılmış mı iyi bakılmışmı dıe anlamam sanırım :p Yardımcı olucak bir abi,arkadaş bulcaz :wiinkk:

ben seyhan 150c yi elimden çıkarıp 2006 da muayenesi bitti muayene parasına satabilirsem :) scoter almayı planlıyorum modele daha karar vermedim

MT Ahalisine Selam :p

Sezon yaklaşıyor bildiğiniz üzere , hangi model motorunuzu satıp hangi model motor almayı düşünüyorsunuz..

Ben Kawasaki ER5'i satıp ZX6 veya R6 planlıyorum :cherry:

İlanlar başlar 1 aya :sunny:

er5 ne istiyon abi sen:) kingi satıp buyuk cc ye bınım artık vaktı geldı :p uygun olursa alabılrım maraşta er5 kacırdım sorma adam evlenıyomus cok ucuza gıttı :pr:kısmet

er5 ne istiyon abi sen:) kingi satıp buyuk cc ye bınım artık vaktı geldı :p uygun olursa alabılrım maraşta er5 kacırdım sorma adam evlenıyomus cok ucuza gıttı :pr:kısmet

Özel mesaj attım :cat:

Olmayan motorlarını satanlar çoğunlukta :cherry:
İnşallah herkez hayallerini gerçekleştirir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 ----------

08 Zx6R'ımı iki gün önce sattım , şimdi aile motoru bakınıyorum:p

Today verelim :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Hocam GSR600'ü bırakma sebebini bende merak ettim :silent:

Bu arada herkez piyango çıkmasını bekliyor heralde :p

5000tl paraya ihtiyacım var şu sıralar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

08 Zx6R'ımı iki gün önce sattım , şimdi aile motoru bakınıyorum:p

boşver arama, "artık çok daha güzel bir şeye sahipmişsin" ya. ben merak ettim, öyle bir şey yaratılşmış ya da icat edilmiş mi yahu...

Ben de büyük ihitimalle ER6 F imi satıp ER6 F alacağım. :)

2006 yı satıp 2008 almayı planlıyorum. Tabi temiz bulam,bilirsem. Alıcı hazır da ben daha alınası bir alet bulamadım.

Ben de büyük ihitimalle ER6 F imi satıp ER6 F alacağım. :)

2006 yı satıp 2008 almayı planlıyorum. Tabi temiz bulam,bilirsem. Alıcı hazır da ben daha alınası bir alet bulamadım.

Sadece ilk cümleyi okuyunca ne diyor bu dedim aynı motoru satıp tekrar alıyor baktım ki model yükseltmeymiş :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar