ŞEYTAN İCADI , Türkiye'nin İlk Motosiklet Temalı Filmi Yayınlandı! (İZLE)

Türkiye’nin motosiklet yaşamı temalı ilk filmini Şeytan İcadı yayınlandı.
Filmin senaryosu da motosiklet tutkunları tarafından yazıldı. Motosikleti “şeytan icadı” olarak gören ve sürekli dışlayan hatta trafikte yok sayanlara mesaj veren filmde, motosikletçilerin hayatın içinde yer alan ve iyi insanlar olduğu anlatılıyor.

h2dwhm.jpg

Şeytan icadı filmi Türkiye'nin ilk motosiklet temalı filmidir.
Bu filmdeki oyuncular gerçek motosiklet kullanıcılarıdır ve filmde gönüllü olarak rol almışlardır.
Film ticari kazanç amacıyla çekilmemiştir.

SPONSORLAR
Aytemiz
Motoplus
Honda
Power Horse
Scotty

Yönetmen / Yapımcı : Reha Salgın
Yardımcı Yönetmen: Özel Caninsan
Görüntü Yönetmeni / Montaj : Onur Tanatar
Senaryo: Zafer Fatih Özsoy
Ses: R.Batuhan Sezgin
Dublaj: The roadfather
Reji: Alpaslan Falakalı
Makyaj:Melek Benli Özsoy

OYUNCULAR:
Nazlı Yağmur Demirçal
Emir Öbge
Barış Şengün
Serkan Erdoğan
Yalçın Bartsits
Zafer Fatih Özsoy
Ali Arslan
Alpaslan Falakalı
Alper Ufakpınar
Bahtiyar Memili
Batuhan Sezgin
Batur Çiftçioğlu
Benan Esengül
Boğaç Bastoncu
Bolkar Esgün
Can Can
Celal Çakmakçı
Elif Gül
Esat Baydar
Hakan Şener
Hayri Ataman
Kamil İsmail Demiröz
Nesli Avcı
Onur Orhan Dal
Onur Tanatar
Özdemir Altuntaş
Özel Caninsan
Özkan Kandemir
Reha Salgın
Salih Kara
Samir Saylan
Saltuk Gül
Selim Pehlivan
Tuğba Dinç
Yasemin Çakır
Yiğit Top

KONUK OYUNCULAR
Ali Tınaz
Necip Memili
Taylan Erler
Yosi Mirzahi

MÜZİK
Bravo Zulu
Kasamam
Onurege
Retron

TEŞEKKÜRLER
Pivasis Mühendislik
Multidenta Diş Kliniği
Foto Rıdvan
Messe Frankfurt İstanbul
Tattoo Brothers
Honda Safety Türkiye
Fatboy Ataşehir
Eroğlu İnşaat
Barbazoo Veteriner Kliği
Timothy's Cafe Beşiktaş
Moto Galeri
10Riders
Silivri Motosiklet Kulübü
Honda Esengül
Soydan Emlak
Moto Aras
Özen Yapı
TRS Topcase
Türkiye Motosiklet Platformu

ŞEYTAN İCADI MOTOSİKLET FİLMİ İZLE

Ekli dosyalar

• seytan-icadi-motosiklet-filmini-izle.jpg
    seytan-icadi-motosiklet-filmini-izle.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 36,483
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Emeği geçenlerin eline sağlık. İnşallah yeni projeler de gelir.

Motosikleti
D400
Ne amacla yapılmıs olursa olsun "şeytan icadı" diyerek filmi izlemeyen belli bir kesim üzerinde negatif fikir olusmasına neden olacak bence.

Daha düzgün bir isim secilmeliydi.

Moderatör
Hiçbir şeyi beğenmeme timi üyesi değilim ama çekim tekniği olarak Flash TV dizilerinden hallice gibi. İzlemedim hızlı hızlı geçip baktım sadece.
Tabiki bütçe meselesi, cast oyunculuk, teknik ekip ve ekipman vs. profesyonel yapılmış bir iş değildir kuvvetle muhtemelen. Teşekkürler yinede amacına hizmet ediyor ise eğer.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Ne amacla yapılmıs olursa olsun "şeytan icadı" diyerek filmi izlemeyen belli bir kesim üzerinde negatif fikir olusmasına neden olacak bence.

Daha düzgün bir isim secilmeliydi.

Kesinlikle katılıyorum. Şeytan İcadı halk arasında motosikleti kötülemek ve ondan hoşlanılmadığını belirtmek için kullanılan bir söz genelde.

Motosikleti şeytan icadı görenlere mesaj vermek için filmin ismini şeytan icadı yapmak bence olmamış. Bende mi problem var anlamadım ama sesler video ile tutmuyor. Yine de üzerinde uğraşılmış bir proje emeğe saygı tebrikler.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir gün ressamın çırağı ustasına usta ben usta oldum mu diye sorar. Ustası çırağına bana bir resim yap getir der. Resmi yapıp getirdiğinde git bunu çarşının ortasına as altınada kırmızı bir kalem bırak ve şunu yaz der resimde beğenmediğiniz yerleri işaretleyin. Bir hafta sonra resimde işaretlenmemiş yer kalmaz. Çırak ustasına gelir ben kendimi usta olmuş zannettim der. Ustası şimdi git bir resim daha yap, altına resmi yaptığın boyalarıda bırak ve beğenmediğiniz yerleri düzeltin diye yazı yaz der. Bir hafta sonra çırak gider resmi almaya bakar ki resim tertemiz. Bu kadar yazım hatasından sonra dersi siz kendiniz çıkarın artık. Not: aynısı motorlar içinde geçerli.

Filmin ismindeki ironiyi anlamayan zaten izlemesin demiş olabilirler.

Kusur bulmayı sevmem. Bulanları da sevmem önemli olan iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışmak.

Tabi bu bizim eleştiri yapmamıza engel değil.

Zaten toplumun genelinde motosiklet ve motosikletliler için oluşmuş ortak bir düşünce var. Eminim bir çok kişi motosiklet konusuna ilgi duymuyor böyle bir filimi izlememe konusunda genel bir düşünce oluşacağına eminim. Böyle zaten izlemeyecek bir kesime Şeytanlı bir isimle gelmek ne kadar doğru tartışılır. Bir de asi gençlik afişiyle yaklaşmak olaya tuz biber ekmiş zaten bunlar marjinal imajı vermiş.

Her ne kadar eleştir sekte ( kusur bulmuyorum aman dikkat ) Böyle bir konuda çalışma yapılmasını doğru buluyorum. İlerde bunlardan feyiz alınarak daha güzellerinin yapılacağına eminim. Emeği geçenleri kutluyorum.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
İlk başta fragman sandım. Oturdum 2 saat izledim. İsmine takılanları boşverin. Bildiğiniz yolda gitmeniz iyi olmuş. Kendileri de yapsında izleyelim o zaman. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yıl olmuş 2020... Senaryo, oyunculuk, sıfır...
Şimdi deyecekler çıkacaktır..Biliyorsan sen yap diye...
Belli bir zaman ve emek harcanmış... Daha profesyonel yardım alınmalıydı...Kaldı ki dizi ve film sektörü bu kadar gelişmişken...
Seyredilir mi ?... Seyrettim... Zamanı çok ve boş olanlar için ideal...

Dublaj, yerli erotik filmlerden hallice. İzleyemiyorum.

Ekleme:
Atlayarak bakıyorum sahnelere, oyuncunun ağzı oynamıyor ama dublaj var. Çok kötü olmuş.

Ekleme2:
Adam üstüne basa basa "motoRRsiklet" dedi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yıl olmuş 2020... Senaryo, oyunculuk, sıfır...
Şimdi deyecekler çıkacaktır..Biliyorsan sen yap diye...
Belli bir zaman ve emek harcanmış... Daha profesyonel yardım alınmalıydı...Kaldı ki dizi ve film sektörü bu kadar gelişmişken...
Seyredilir mi ?... Seyrettim... Zamanı çok ve boş olanlar için ideal...

Yukarda dedim zaten. :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
TMP (Türkiye Motosiklet Platformu) etkinliklerine katılanlar filmdeki oyuncu kadrosunun hemen hemen tamamını görmüştür, tanışmıştır. Filmdeki konuk oyuncular hariç bildiğim kadarıyla hiçbirinin mesleği aktörlük değil. Yine de bir imkan yaratıp amatör bir ruhla birşeyler üretmişler. Bakın biz şu an bu sitede Pulsar mı Benelli Bn 251 mi? Cbr 250 mi alayım R25 mi? 25000 TL bütçem var ne alayımı tartışırken bu adamlar tüm motosiklet kulüpleriyle beraber etkinlikler,kortejler vs birşeyler düzenliyorlar. Şimdi de sosyal mesaj veren bir film çekmişler kendi imkanlarıyla. İnanın bundan daha boktan Hollywood filmleri bile izlemiştim. Bence üretkenlikleri için bir "helal olsun" cümlesini hakediyorlar. Tabi ki bu film bir başlangıç olmalı, bundan sonra daha farklı arkadaşlar daha farklı imkanlarla daha iyi filmler çekmelidir.

Son düzenleme:
ulen zaten millet ön yargılı motorsiklete hangi motorcu şeytan icadı diyerek biniyor ki burada varmı mesela ben şeytan icadı diyenlere karşı savunmaya geçiyorum

keşke haberimiz olsaydı da profesyonel destek saglasaydık..
amatör ruhla cekilmiş işleri her zaman desteklemek lazım.. içerik iyidir kotudur seversiniz sevmezsiniz baska... ama bir emek var.. ondan da tebrigi hak ediyorlar...

ulen zaten millet ön yargılı motorsiklete hangi motorcu şeytan icadı diyerek biniyor ki burada varmı mesela ben şeytan icadı diyenlere karşı savunmaya geçiyorum

motoRsiklete binmenizde ilginç olmuş gerçekten. Zira diğer yazım hatalarınızı es geçiyorum, ben "şeytan icadı" olduğuna inanıyorum...

Film bütçesi düşük olabilir,
Teknik imkansızlık olabilir,
Oyuncular amatör olabilir de
İnsan senaryoyu biraz mantıklı yapar,
motorcu hayırseverler daha kask takmayı çıkarmayı bilmeyen adama, kurye işi buluyorlar sonrada ehliyeti yok diye şaşırıyorlar, Adam 15 gün icinde motor sürmeyi öğrenip eline ehliyet ulasiyor.

1 dakika hızlıca atlayarak baktım. Bunun yerine açın Altın elbiseli adamın bir videosunu açın izleyin daha iyi.

Lütfen birisi 1:58:39 den sonra çalan şarkıyı söylesin ya...

Arkadaş bulamadım.. diğer hepsini biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar