seyir halinde cep telefonu

seyir halindeyken cep telefonu çalarsa gösteren harici bir alet var mı arkadaşlar? forumda arama yaptım fakat bulamadım, varsa lütfen linkini yazın.
ışıklı ya da titreşimli bir alet olabilir. telefonumu titreşime alıyorum fakat her ara gazda telefon çalıyormuş hissine kapılıyorum. lütfen bilen varsa yazsın.

seyir halindeyken cep telefonu çalarsa gösteren harici bir alet var mı arkadaşlar? forumda arama yaptım fakat bulamadım, varsa lütfen linkini yazın.
ışıklı ya da titreşimli bir alet olabilir. telefonumu titreşime alıyorum fakat her ara gazda telefon çalıyormuş hissine kapılıyorum. lütfen bilen varsa yazsın.
Sorma kardeşim bende aynı derttren şikayetçiyim, şu cep telefonu ile yolda konuşabilmek için bir sürü yöntem denedim ama olmuyor, en azından şu nalet kulaklıklar kulağımda durmuyor, acaba benim kulağım uzaylı kulağımı, yoksa yapılan kulaklıklar uzaylılara göremi yapılıyor anlamadım:silent:

bazı scooter larda kadranın yanında bi ışık oluo çaldığında yanıo falan. ama tel. çaldığında ışıkları yanan anahtarlıklardan al o da aynı işi görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar