Kanuni Seyhan 150 c BİLGİ PAYLAŞIMI

ooo seyhan 150 kullanan yok herhalde 1 yıldan beri kimse bir şey yazmamış. ben sorumu sorayımda belki cevaplayan çıkar. yeni modellerde subap kesme ve 3. vites dişlisi kırma sorunu varmış başına gelen varmı hiç ?

2007 2010 arasında kullandım di. Bu yıl sıfır almaya gittim baktım 2007 den beri görülen yapılmış bi değişiklik yok bende vazgeçtim. Ama eskiden kullandığım zamanlarda burada da yazan sinyal kırılması vida ayna gevsemesi dışında birşeyle karsilasmamistim. Bu dediklerimi zaten biliyorsun hocam. Maksat yazmış olayım. Genel bi konu içine yaz istersen sorunu.

kullanıcı sayfası burası olunca kullananlar yazar diye düşündüm. sinyaller sorun değil zaten tipini beğenmiyorum plastik cg sinyali takarım. ben rahatlığını sevdim o yüzden almak istiyorum tipini ayarlarız az makyajla :)

dodem bravo , 5 yıl nasıl bindin ona..
ben 4 ayda her yönden bıktım ve sattım.
arkadaşlar size kısaca tecrübelerimi anlatayım ;
kesinlikle en tecrübesizler için alınabilecek bir motor. eğer moped veya scooter bile kullandıysanız memnun kalacağınızı düşünmüyorum.
1- çok vibrasyonlu.
2- sinyalizasyon ve korna çok sık problem çıkardı.
3- vites geçişleri kemikli ve özellikle durakladığınızda, boş vitesi bulmak herkesin harcı değil(en sonunda, kırmızı ışıkta boş vites aramaktan bıkıp, debriyajı sürekli sıkmayı tercih ediyosunuz).
4- ani frenlemelerde ön taraf çok sarsılıyor, titriyor.
5- depo bölümünden tarifsiz zırıltı (2 metalin birbirine sürekli titreşim halinde temas etmesi gibi) sesi geliyor( arkadaşımın Tiger'ı da aynı sesi yapıyor).
6- motorurun sesi hiç tok değil ve rahatsız edici derecede tınılı).
7- sınıfı ve kalitesine göre pahalı bir Çin malı. yerli derlerse inanmayın, sadece montajı yerli.
mondial aynı fabrikadan(Çindeki fabrika) çıkan malı daha ucuza ve taksitle satıyodu ama ben daha pahalı olduğu için satış sonraı hizmeti daha iyidir diyerek Kanuni'yi seçtim. kesinlikle yanıldım.
ve daha kötüsü de diyarbakırdaki servisi çok kötü ve yetersiz. personeli de çok kaba.
en kötüsü Kuralkan sorunlarımla ilgili yazdığım hiç bir mailimi cevaplamadı.
kısaca Kanuni alırken 5 kere düşünün.

Öncelikle herkeze selam olsun kardeşim çok doğru söylemiş bu modeli bu paraya aldığım için kafamı duvarlara duvarlara vurasım geliyor saydığı bütün kötü yanları doğrudur Ben 2014 aralık ayında aldım bu kadar nalet yolda kendi kendine istop eden beş para etmez bi motor görmedim yeminle mobilet bundan 10 kat daha iyidir. Sinir Hastası yaptı beni daha 2.000 km de bide şu var o vittesi kırmızı ışıkta boşa alanakadar yeşil yanıyor zaten göstergeleri her ay vidalarını sıkmak gerekiyor yoksa yolda çıkıp gidecek hayatımda ömrümde bu kadar kazıklandığımı bilmem 3.000 TL ye aldım bide sakın almayın

Motosikleti
BWS 100
Hahha, beyler yazmamismiyim bu konuya ben ya.
2006 model seyhanim var 2009 da satin aldim 2.el olarak 4500 km de. Su an 20 000 km de.
Valla biniyoz beyler, satmayi dusunmem ustunde cok cok fazla anim var. Satsan 1500 tl eder veya etmez degmez yani.
Arada bakkala gidip geliyorum, bisiklet niyetine. Motoru hala tek marsta alir, yeni nesilleri nasil bilmiyorum ama her nanesi ayni beyler, belki de motosikletin yarisini degistirdim. Cok nadirde olda biniliyor iste, arada babam biniyor. Satmayiz da omurluk durur oyle.

Soracaginiz varsa sorun beyler, takip edeyim arada konuyu.

Motor işi eğer çin menşeili ise tamamen şans olayı. Alıp ta senelerce binmek var alıp da her gün boğuşmak var.

Aynı şikayet Benim motorumdada var. 2007 model alttakcivata seyhanlarda çok çobuk yalama oluyor yağ değişirken civatasının yerine baktır olmadı ustaya göster o bu işlemi halleder motor fazla devir yapıp orasını burasını titretme bu motorlar gaza basmaya gelmiyor söyleyeyim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar