Seydişehir ' de gizli cennet

çok güzel gezi sagolasın paylaştığın için .....ayı güzergahı temmuz ayında bende kullanmıştım. ben gece geçtim oraları seydişehir alpet de mola vermiştim. sagolsunlar çok temiz bir petrol ve ayrıca lokantasıda vardı.

Çok beğendim resimler inanılmaz güzellikte. Doğa ile iç içe olmak hep kanımda var.

Paylaşım için teşekkürler, bir sonraki gezinizi de merakla bekliyorum :cat:

tşk ler, doğa dostlarından bu güzel yorumları almak keyif verici...

resimlere bakıp yazıları okuyupta hem tad alıp hemde gezmiş kadar olduğum gezi yazılarından biri abi ellerine kollarına tekerine sağlık:)bide motor benim motordan olunca tadından yenmedı valla harika olmuş tam benim kafadan elinize sağlık:rendeer:

Doğa müthiş, altta motor, çantada sucuklar, içinde doyasıya özgürlük sevilmez mi :) Daha uzun daha güzel gezileriniz olsun :rendeer:

Tşk ler, ne güzel özetlemişsiniz,,,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

bir numara tebrikler hocam:cat:

tşk ler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

Çok güzel gezi olmuş,ilk msjı okumamıştım, aradaki bi msjınızı görmesem yıllardır geziler yapıp yayınlıyosunuz zannedicem :)
Sabah çayımın yanında şeker niyetine okudum tekrar yeniden:) Emeğinize sağlık :)

güzel yorumunuza çok teşekürler....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

Çok güzel gezi olmuş, resimlerde harika:wiinkk:[

yorumunuza tşk ler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------

Hocam tekerinize ve elinize sağlık.
Resimler insanın içini ferahlatıyor. Paylaşım gerçekten takdire şayan :rendeer:
Teşekkürler...

inceliğinize tşk ler....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

Hocam enfes kareler çekmişsiniz.

Geziye diyecek yok.Tekeriniz düz bassın...

(Arkadaşlar çoğu gezi yazılarındaki resimlerin çoğunluğu yarım yarım çıkıyolar...Sizdede böyle oluyormu???)

yorumunuza çok tşk ler....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

Tebrik ederim, çok güzel fotolar ve yorum harika. Devamını bekliyoruz :cat:

tşk ler en kısa zamanda yeni paylaşımlarda buluşmak dileğiyle....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------

resimlere bakıp yazıları okuyupta hem tad alıp hemde gezmiş kadar olduğum gezi yazılarından biri abi ellerine kollarına tekerine sağlık:)bide motor benim motordan olunca tadından yenmedı valla harika olmuş tam benim kafadan elinize sağlık:rendeer:

tşk ler mücahit....

hocam harika bir gezi olmus ekibinize katılmayı cani gönulden isterim kabul eederseniz sevinirim

Çok güzel, çok güzel, çok güzel, on puan, on puan, on puan :)

Devamını merakla bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar