Hoşçağgalın gidiyom ben hazırladım nevaleyi 00:00'da Akçaya yolcuyum.
Şakamısın sen!
Sabah gündüz vakti çık yola.
Sabah 3-6 arası yapmur var üstelik.
Hoşçağgalın gidiyom ben hazırladım nevaleyi 00:00'da Akçaya yolcuyum.
Ahmet Bursa'ya yaklaşırken beni ara . İskender'i birlikte yiyelim.Bursa da meşhur bir iskenderci vardı ulu cami taraflarında. Küçük bir yerdi oradan iskender. İzmir'de söğüş ve balık. Antalya'da Curcuna kokoreç ve keçi etini tepside yaptıkları bir yemek var mor soğanlı bunlar çok güzel gömülür. :cherry:
Yasin bu ihtiyar ağabeyine niye bu kadar FENA önerilerde bulunuyosun ki ? Maazallah bi tarafımıza felç neyim gelecek.Balık ve konserve kesinlikle olmaz. Çipurayı limon dilimleri ile atacaksın fırına yada deniz levreğini döküm tavaya atacaksın.
Aslında önümüzdeki aylarda Akçakoca ya gidip tekneyle açılıp Lüfer yakalanabilir hemen taze taze pişirip yersen çok acayip lezzetli geliyor. Hapis kaldık arkadaş motorsuz ya.
Ahmet Bursa'ya yaklaşırken beni ara . İskender'i birlikte yiyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
Yasin bu ihtiyar ağabeyine niye bu kadar FENA önerilerde bulunuyosun ki ? Maazallah bi tarafımıza felç neyim gelecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------
Ahmet kapıyı açtı , ardından Yasin bodoslamadan daldı içeriye . Sanki onlar yetmezmiş gibi 2 tane mühendis ,(( hooop hemşerim
buralarda neler yiyorsunuz , bizi de unutmayın ))diyorsunuz. Hani nasıl derler -- biri yer biri bakar , kıyamet ondan kopar--
gibi bi şey di galiba. Tövbe tövbe , Ulan günde 8 tane hapı bana gazladıktan sonra 58 çeşit gıdayı yasaklayan doktorun...!!!???
Ahmet Bursa'ya yaklaşırken beni ara . İskender'i birlikte yiyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
Yasin bu ihtiyar ağabeyine niye bu kadar FENA önerilerde bulunuyosun ki ? Maazallah bi tarafımıza felç neyim gelecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------
Ahmet kapıyı açtı , ardından Yasin bodoslamadan daldı içeriye . Sanki onlar yetmezmiş gibi 2 tane mühendis ,(( hooop hemşerim
buralarda neler yiyorsunuz , bizi de unutmayın ))diyorsunuz. Hani nasıl derler -- biri yer biri bakar , kıyamet ondan kopar--
gibi bi şey di galiba. Tövbe tövbe , Ulan günde 8 tane hapı bana gazladıktan sonra 58 çeşit gıdayı yasaklayan doktorun...!!!???