Sewgilisine wermemek için cep telini yuttu :)))

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir genç kız tartıştığı sevgilisine vermemek için cep telefonunu yuttu. İhbar üzerine olay yerine giden polisin gördüğü manzara dehşettti.

Blue Springs polisine bu sabaha karşı saat 04.52'de bir ihbar telefonu geldi. Telefon eden kişi, kız arkadaşının nefes almakta zorluk çektiğini söylüyordu.

Polis hemen harekete geçti ve gittikleri evde, boğazına bir cep telefonu takılmış halde 24 yaşında bir kadın buldular.

Polis yetkilisi, erkeğin telefonu istediğini, kız arkadaşının da vermemek için telefonu yuttuğunu, ancak telefonun boğazına takılı kaldığını söyledi.

Soruşturma yok

Acil hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumu hakkında henüz bilgi verilmedi. Ancak polis, türünün ilk örneği olan olayla ilgili soruşturmayı kapattığını söyledi.

Polis yetkilisi, yutulan telefonun markasını bilmediğini de belirtti.

:queen: :queen: :queen: :queen:

kesin aldatiyodu elemanı...

cep telefonu ağzına nasıl sığmış yaw çok büyük ağzı varmı galiba hatunun:queen: :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ne yutması ya,kesin çocuk aldatıldığını anlayınca telefonu kızın boğazına tıkıp temizlemek istemiştir.tabi öyle olmuştur kesin:silent:

kesin antremanlıdır :mrgreen: baksana aldattığını varsayarsak kıs kıs kıs

entersan olaymış harbiden, ne yazıyodu ki telefonda bu kadar önemli.:silent:

bencede çocuk telefonu kızın ağzına tıkmıştır:queen:

kız telefonda yazanı sevgilisine gösterdiğinde telefonun gireceği yeri çok iyi bilse gerek ki yutmak daha kolayına gelmiş ama yutunca da suçlu olduğunu bi nevi kabul etmiş:) şu kızlar yakalanmamak için her türlü olayı yaparlar ama erkek gibi çıkıp yaptım diyemezler...

:queen: ama yuttuğu model henüz türkiye de satışa çıkmadı aslında küçük modeli hayrete düşmemek lazım :cherry:

bence de adam 'bana hee,yut lan o telefonu o....u' diye zorla yutturmuştur.
ii yapmış eline sağlık...

ne yutması ya,kesin çocuk aldatıldığını anlayınca telefonu kızın boğazına tıkıp temizlemek istemiştir.tabi öyle olmuştur kesin

Demekki eleman kıza : O TELEFONU SANA YEDİRİRİM... dedi

kız telefonda yazanı sevgilisine gösterdiğinde telefonun gireceği yeri çok iyi bilse gerek ki yutmak daha kolayına gelmiş ama yutunca da suçlu olduğunu bi nevi kabul etmiş şu kızlar yakalanmamak için her türlü olayı yaparlar ama erkek gibi çıkıp yaptım diyemezler...

Mantıklı bir tez...

bence de adam 'bana hee,yut lan o telefonu o....u' diye zorla yutturmuştur.
ii yapmış eline sağlık...

1.olanak burda da geçerli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar