Sevindirici Bir Haber

Arkadaşlar hepimiz birkaç hafta önce, Çerkezköy'de yaşanan motosiklet faciasıyla yasa boğulmuştuk.Ancak şu anda kavşakta düzenleme yapılmakta.Tüm hızıyla devam ediyor bu çalışma.
İsteğim bu duyarlılığın herzaman,fakat vaktinde kendini göstermesi.Bunu da sağlayacak olan bizleriz.
Yine de böyle sevindirici haberi vermek istedim sizlere.
Dikkatli ve keyifli sürüşler.

Arkadaşlar hepimiz birkaç hafta önce, Çerkezköy'de yaşanan motosiklet faciasıyla yasa boğulmuştuk.Ancak şu anda kavşakta düzenleme yapılmakta.Tüm hızıyla devam ediyor bu çalışma.
İsteğim bu duyarlılığın herzaman,fakat vaktinde kendini göstermesi.Bunu da sağlayacak olan bizleriz.
Yine de böyle sevindirici haberi vermek istedim sizlere.
Dikkatli ve keyifli sürüşler.

evet arkadaşlar toplu olarak isteklerimiizi iletirsek belki yararlı olur. Benim bildiğim tehlikeli bi yer var. Pendik sahil yolunun tuzla yönünde bitiminde bi kontrolsüz kavaşk gibi biyer var ben ce çok tehlikeli çünkü yola soldan bağlantı var. korkunç bi durum yani. bence oraya ışık düzenlemesi yapılması gerkli. bunu nereye bildirmeliyiz. hepimiz mail atsak ilgilenirler bence. böyle şeylerle.

İlgilenmezlerse de biz dedik yapmadılar oldu deriz. başlarına iş açarız... :queen:

Sanırım böyle durumları il emniyet genel md.ne mail olarak atabiliriz.Ya da bu durumu moderatörler de birşekilde halledebilir.Bu site bunu da amaç edinmeli bence.Kamuoyuna buşekilde faydalı olmak en güzeli.

olurmu canım ben daha dün ordan geçtim düzenleme felan göremedim

yerel gazetelere kadar çıktı.ben daha dün okudum.

Son düzenleme:
illaki bir olay başımıza gelince temkine başlarız ya işte onun kanıtı..daha fazla can yanmasın tubişin dediği gibi....umarım hızla biter bu çalışma...

Kara tablo çizmeyeyim ama,

Tazminat davalarından, suçlu durumdan kurtulmaktan, ihale durumlarından, ... bu hizmetler önem kazanıyor.

Vatandaş düşünülse, kaza olmadan düzenlemeler, iyileştirmeler yapılır.

Shot at 2007-08-04

bahsettiğim bölgenin resmi, bir trafik sorunundan çok bulmacaya benziyor...
alttaki mavi yoldaki taşıt diğer mavi yola nasıl geçer???

Son düzenleme:
alıntı : u_baydur
Benim bildiğim tehlikeli bi yer var. Pendik sahil yolunun tuzla yönünde bitiminde bi kontrolsüz kavaşk gibi biyer var ben ce çok tehlikeli çünkü yola soldan bağlantı var. korkunç bi durum yani. bence oraya ışık düzenlemesi yapılması gerkli. bunu nereye bildirmeliyiz. hepimiz mail atsak ilgilenirler bence. böyle şeylerle.

İlgilenmezlerse de biz dedik yapmadılar oldu deriz. başlarına iş açarız... :queen:[/QUOTE]

Haklısın arkadaşım, aynı yolu bende kullanıyorum sürekli, devamlı temkinli kullanan biri olmama rağmen oradan geçerken gayet tırsak bi şekilde kullanıyorum, tersaneye giden kamyonlar ordan geçerken hız bile kesmiyolar, bide kanalizasyonmu patlamış nedir mis gibi kokuların arasında geçiyorum :farao:

GKN

Shot at 2007-08-04

bahsettiğim bölgenin resmi, bir trafik sorunundan çok bulmacaya benziyor...
alttaki mavi yoldaki taşıt diğer mavi yola nasıl geçer???

hani sahilden giderken birden yol bitmiş gibi geliyo pendikten soora, burasımıydı?

Aslında orası sahil yolunun sola kıvrımla devam ederek TEM bağlantı yoluna dönüştüğü yer. Tersaneler olduğu için sahil yolu sona eriyor orada. Ama tebrik edilesi mühendislerimiz öyle enteresan bi kavşak inşa etmişlerki insana sahil yolu düz devam ediyomuş gibi geliyor. Kavşağı tanımayan biri oraya gelince napıcağını şaşırıyor. Çok kontrolsüz bi yer...

Arkadaşlar elimizde böyle yolların haritaları,krokileri ne bileyim adresleri varsa,buraya yollayalım,moderatörler de bu konuda bize yardımcı olur sanırım.

evet arkadaşlar diyorum ki nereye iletmemiz gerekiyorsa böyle durumlar için forumumuz da bi konu oluşturalım; bu şekilde durumları bilen arkadaşlar belirtsin, bi dikelçe formatı oluşturalım ve neresiyse artık ilgili kuruma ulaştıralım . herkes mail ile dilekçeyi gonderirse bence bir sonuç alabiliriz. bu konuyu düzenlemekle forum yöneticisi arkadaşlarımızın ilgileneceğini düşünüyorum... teşekkürler.

bu bölgede yapılması gereken sadece ışıklandırma çalışması. tarafik ışığı tabi ki... böylece araçların o viraja hızla girmesi de engellenmiş olur...

Haklısın arkadaşım, aynı yolu bende kullanıyorum sürekli, devamlı temkinli kullanan biri olmama rağmen oradan geçerken gayet tırsak bi şekilde kullanıyorum, tersaneye giden kamyonlar ordan geçerken hız bile kesmiyolar, bide kanalizasyonmu patlamış nedir mis gibi kokuların arasında geçiyorum :farao:

yok kardeşim kanalizasyon patlamamış, şehrin kanalizasyonu denize oradan boşaltılıyor...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar