Sevilmeyen Konu :D

Merhaba arkadaşlar,

Sevilmeyen bir konu hakkında yardım isticem sizden. Umarım linç yemem çok bişey istemicem fakat korkuyorum :p

MT 25 abs li 2018 modelden aldım. Motosiklete başlayalı 20 ay oldu bu benim 6. motorum. Toplamda 25 bin km civarı yaptım. Hep motosiklet alırken egzoz u olanlara baktım fakat hiç nasip olmadı. :D Aslında öyle çok pata pat ses istemiyorum ama şuankinden biraz fazla olsa ve ceza yemiyeceğim bir egzoz istiyorum. İki seçenek var aslında akrapoviç alacaktım fakat tiger egzozda full system akrapoviç slip on ama dediğim gibi çok yüksek ses istemiyorum tri 780 susturucuyla mı gelir gelirse ses çok fazla olur mu ?

Teşekkürler.

https://urun.n11.com/egzoz/yzf-r25-mt25-titanium-tup-egzoz-akrapovic-slip-on-P119157695

https://urun.n11.com/egzoz/yamaha-r25-mt25-tiger-tri780-full-sistem-egzoz-P82616211

tiger ve akrapoviçleri orjinal alirsaniz sorun olmuyor diyen bir r6 kullanan arkadaşım vardı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tiger düşük kaliteli ama malının arkasında duran yerli üreticiye sahip.Devir yükseldikçe ses rahatsız edici bi hal alır.

Akrapoviç yüksek kaliteli, sorunsuz olduğu için kendisine ihtiyaç duymayacağın bi üreticiye sahip. Her devirde sesi tatlıdır rahatsız etmez.

Ayrıca tigerın genel müdürü ile birebir görüştüm, susturuculu kullanmayın sorun yaşarsınız susturucuyu sadece muayene için kullanın diyor. Hakikatende susturuculu kullanıp tüpü yaran birsürü kullanıcı var. Ama fabrikaya kargoladıktan sonra tadilatını sağlayıp gönderiyorlar.

Son düzenleme:
Ben R25 te slip on mivv double gun kullanıyorum ona bile polisler laf ediyor bu orijinal mi değil mi diye ama devir yükselince full sisteme yakın ses veriyor orası ayrı.

Full sistem tiger kesinlikle kafa ütüler yolda giderken bir müddet sonra senin bile başını ağrıtır. Slip on egzozlara da 2000 civarı verilmez en temizi ikinci el piyasasını takip et uygun fiyata slip on akropovic bırakan oluyor

Motosikleti
R25, CRF250L
Daha bugün avcrom egzoz taktım,tavsiye ederim,rahatsız edici bir sesi yok

Hazor konusu açılmış bende bir seyler sormak istiyorim full sistem tiger yerine akropovic slip on alacağım r25e
Bendeli stock egzozu sokup direk akropovici takarsam kullanmaya baslayabilirmiyim acaba bazi yerlerde duyuyorum subap ayari felan yapilmasi lazim diyorlar doğrumu bu al tak yapamazmiyim

250cc motosikletler ile sadece kafa ütüleyen sesler yapmak.

şahsen yaptığı ses kadar gidebilse keşke diyorum. yiyeceğiniz cezaya değmez derim.
kaldıki büyük motosiklet ile kaçmak bile sorun artık çok ciddi kovalayan var veya arkadan yazıp gönderende var.

bir çok tanıdığım yoldan çok sadece piste girmeyi yeğliyor bu şekilde artık.

Hazor konusu açılmış bende bir seyler sormak istiyorim full sistem tiger yerine akropovic slip on alacağım r25e
Bendeli stock egzozu sokup direk akropovici takarsam kullanmaya baslayabilirmiyim acaba bazi yerlerde duyuyorum subap ayari felan yapilmasi lazim diyorlar doğrumu bu al tak yapamazmiyim

Alakası yok emin ol tamamen uydurma full sistem takıyorlar subap ayarı istemiyor slip on takınca mi isteyecek. Slip on egzozlarin özelliği zaten tak kullan basitliği olması

Niyetim kafa ütülemek değil sakin olun. :D Öyle bas bas bağıran bişey de istemedim. :D Akrapoviç slip on herhalde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. En iyisi ondan sipariş vereyim.

Teşekkürler arkadaşlar.

Niyetim kafa ütülemek değil sakin olun. :D Öyle bas bas bağıran bişey de istemedim. :D Akrapoviç slip on herhalde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. En iyisi ondan sipariş vereyim.

Teşekkürler arkadaşlar.

akrapovic slip on almıştım 2.el temiz düşürmüştüm
tam tadında şiddetle tavsiye ederim ömürlük kullanabilirsin
ufak tüp olandan kullan büyük güzel değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar