Sevgiliye....

Seni çok kırdım! , elimde değildi tarifsiz dürtüler ile hareket ettim hep , bazen aldattım seni evet hem istiyerek hem istemeyerek , mekan ve koşullar gereği idi.

Anlamanı beklemedim , anların depresifliği ve o tarifsiz dürtü galib geldi hep , evet aldattım.

Sen beni karşılıksız sevdin , yada ben öyle sanıyorum , belkide güzelliğin buyüzdendi , tam teslimiyetti kaderine , bi'çare idin , boyun eğen idin masum idin , bunlara rağmen yine kırdım seni!

Belki'de sevmez idin beni , olsa idi daha geniş seçme şansın , ne'çare kader idi yine kırılmanı! ellerime yazdıran.

Belki su'da vakit geçirmeyi yeğliyor idin , bi'çarem kırdım! seni hep ...

Aff'et desem tesiri yokki , milyon senenin arketipi nihayet , yinede bilki kırdım! hep seni hem isteyerek hem istemeyerek.

Daimi beyaz kıyafetin saflık temsili , yadırgamadım hiç rengini , üstünde kir göstersede zaman zaman , belkide umursamadım bile , iç mühimdi daima nazarımda belkide buyüzdendi seni kırmam!..

Sen hep narin'din naif'tin kırılgan! , ben daima kırıcı...

Aştık tenkitleri , hatta içselliği zira asl olan o dürtü idi zaten ilişkimizi başlatan ...

Sen kırılmaya! programlı idin taa yaradılıştan , ben ise kırmaya!

Merak etti ahali , kimdir bu güzel bu satırları yazdıran afeti azam , yazar acır senden gayrı aşka tutulanlara , belki derman olurum digit çağın çilekeşlerine , yada tersi taşlanırım hunharca , herşeye rağmen biz ayrılamayız ey sevgilim gün bizim günümüz imiş madem , hazırmısın yine kırılmaya sahanda:rendeer:

14 şubata rest , ben ile onun aşkı evveldir ahirdir , şaşar dururum sınaii mağdurlarına , sevgilisizim bekarım vede sultanım billahi .

İşte daimi kırdığım vede kıracağım sevgilim:mrgreen:

images

Ayrıldık , ayrılık yaman ayrılık...:salut:

Ne oldu ise soğuduk birbirimiz'den , anlam veremedim ben'ki bi öğünde 4-5 bol yağ'da sahan yumurta deviren kimse idim ..

Nazara geldik sanırım , son bir yıldır birden bire kestim ...

Terk eden ben oldum , bağışla sevgilim ...

Sevgililer gunu gelmiş neyime..
Fes koydum ibriğin üstüne..
Kuzineli sobada çay yaninda gelde yeme..
Ne dizmana ne de kiymali gözleme..

Ruzgar esince sağ duvardan..
Kediler patisiyle ağaci gidiklar..
Gel etme eyleme yeter bu küskünlük..
Gundik gundik oldu bu benlik..

Akşam yemekte fazla yedim aci turşuyu..
Sahah guluk guluk etti bağirsağin suyu..
Aman dayioğlu sakin çaktirma etrafa..
Paçalara doldu haber salma ortama..

Son düzenleme:
O da seni benim seni sevdiğim gibi çok seviyor mu?
Ara sıra görüşelim olur mu?
Misafir ol gel bana yumurta kırayım sana
Param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar