- Konu Yazar
dün yaşadıgım trajikomik hadiseyi paylaşmak istedim..
kız arkadaşıma mail ile gönderdigim şiirin devamında gelişen diyalogları aynen kopyala yapıştır usulü buraya aktarıyorum..
Ben:
Gözleri siyah kadın o kadar güzelsin ki
Çok sevdiğim başına yemin ediyorum ben
Koyu bir çiçek gibi gözlerin kapanırken
Bir dakika göğsünün üstünde olsa yerim
Ömrümü bir yudumda ellerinden içerim
Gözleri siyah kadın o kadar güzelsin ki.
NAZIM HİKMET
Kız arkadaşım : siyah göz derken gözlerimin rengini bildiğin halde şiir böle olduğundan yazdın dimi sevgilim =D
ben : Tabiiki sultanım bilmez olur muyum aslında "gözleri siyah" yerine "sarı saçlı kız" düşündüm ama şiirin ahengi bozulmasın diye degiştirmedim papatyam
) canımın içi aşk böcügüm
k.arkadaşım : İbrahimm gözlerim ne renk bnm=)
ben (espri yapmaya çalışıp hatırlayamadıgımı belli etmemeye çalıştım) : Tatlım son baktıgımda kahverengiydi lens kullanmadıysan tabii
k.arkadaşım : Nediyim sana ben nediyimm hee nediyim kahverengimi bnm gözlerim nası baktığın çıktı ortaya ELA bnm gözlerim cnm ELA akşam yada şimdi bi bak bakıyım fotolara çünkü bundan sonra bakamıcaksın gözlerime cezalısın
ben: (olayı toparlamaya çalışırken batıyorum iyice
: Ama güzelim ben ela renk pek anlamam demiştim ya kahverengi gibi algılıyorum onları hiç ela renk göz görmedimki bitanem
k.arkadaşım (yemiyo tabi) : Hıııı tabii tabii bende yedimmm
ben: (edebiyat parçalamalar) :Güzelim aşk olsun gözlerine baktıgımda rengini düşünmüyorum bebeğim seni düşünüyorum saçlarına dokundugumda da aynısı ellerini tuttugumda da papatyam
k.arkadaşım : Yemezler cnmm
ben :(hemen ciddileşip olayı örtbas etme durummları) : Yalan söylemiyorum huyum değildir
k.arkadaşım (kıvırdıgımın farkında) : Yalan demedim kıvırma dediiiiiimm =)
ben: Civcivvv bana baak
k.arkadaşım : Baktım cnm buyur
neyseki bikaç iltifat ve süslü cümleden sonra gönül alma işini hallettik olayı tatlıya bağladık bi daha unutmamak üzere göz rengini altı çizili olarak kaydettik
kız arkadaşıma mail ile gönderdigim şiirin devamında gelişen diyalogları aynen kopyala yapıştır usulü buraya aktarıyorum..
Ben:
Gözleri siyah kadın o kadar güzelsin ki
Çok sevdiğim başına yemin ediyorum ben
Koyu bir çiçek gibi gözlerin kapanırken
Bir dakika göğsünün üstünde olsa yerim
Ömrümü bir yudumda ellerinden içerim
Gözleri siyah kadın o kadar güzelsin ki.
NAZIM HİKMET
Kız arkadaşım : siyah göz derken gözlerimin rengini bildiğin halde şiir böle olduğundan yazdın dimi sevgilim =D
ben : Tabiiki sultanım bilmez olur muyum aslında "gözleri siyah" yerine "sarı saçlı kız" düşündüm ama şiirin ahengi bozulmasın diye degiştirmedim papatyam
k.arkadaşım : İbrahimm gözlerim ne renk bnm=)
ben (espri yapmaya çalışıp hatırlayamadıgımı belli etmemeye çalıştım) : Tatlım son baktıgımda kahverengiydi lens kullanmadıysan tabii
k.arkadaşım : Nediyim sana ben nediyimm hee nediyim kahverengimi bnm gözlerim nası baktığın çıktı ortaya ELA bnm gözlerim cnm ELA akşam yada şimdi bi bak bakıyım fotolara çünkü bundan sonra bakamıcaksın gözlerime cezalısın
ben: (olayı toparlamaya çalışırken batıyorum iyice
k.arkadaşım (yemiyo tabi) : Hıııı tabii tabii bende yedimmm
ben: (edebiyat parçalamalar) :Güzelim aşk olsun gözlerine baktıgımda rengini düşünmüyorum bebeğim seni düşünüyorum saçlarına dokundugumda da aynısı ellerini tuttugumda da papatyam
k.arkadaşım : Yemezler cnmm
ben :(hemen ciddileşip olayı örtbas etme durummları) : Yalan söylemiyorum huyum değildir
k.arkadaşım (kıvırdıgımın farkında) : Yalan demedim kıvırma dediiiiiimm =)
ben: Civcivvv bana baak
k.arkadaşım : Baktım cnm buyur
neyseki bikaç iltifat ve süslü cümleden sonra gönül alma işini hallettik olayı tatlıya bağladık bi daha unutmamak üzere göz rengini altı çizili olarak kaydettik
Son düzenleme: