Sevgililer gunu yaklasiyor ne hediye alsak?

ehhh:farao:Ben sevgililer gününü çok saçma buluyorum..Kadınınız,sevgiliniz,aşkınız,biriciğiniz,hayat arkadaşınız'ı senenin bir günü bu 14 şubat saçmalığındamı mutlu ediyorsunuz yada onlarmı mutlu olduğunu sanıyorlar:pr:Benim sevgilim yok haa vardı ama 14 şubat saçmalığını sevmediğimden herzaman haftanın 1-2 günü güller alır mutlu ederdim..

14 şubat çok saçma..

Batının oyunu hep bunlar. :mrgreen: 14 şubat neymiş, bize her gün özel...

Bilmez miyim dediğine aynen katılıyorum o yüzden erkeklere hediye almak için o kadar zorlanılır ya..Alınıcak şeyler kısıtlıdır e hep aynı şeylerde alınmaz nereye kadar :)

Eh bu konuda biraz haklısınız ama hediye seçerken biraz daha detay hediyeler alınabilir erkeğe. Mesela eski sevgilim bana sevgililer gününde çok şık bi traş takımı almıştı çokda mutlu olmuştum acaipde işime yaramıştı. bu gibi hediye seçenekleride ufak bi araştırmayla karar verilebilir

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
radikal davranın,
sevgilinize bu tür şeylerin kapitalist oyunlar olduğunu,
özgür, kendi kararlarını alabilen bir birey olduğunuz için buna seyirci kalamayacağınızı
bu sebepten ona hediye almadığınızı söyleyiniz
ya güçlü bir erkek portresi çizersiniz yahut cimri bir erkek portresi çizersiniz
tabi cimrilik yaftasını yedikten sonra "bu adam beni sevmiyor" a kadar gidebilir bir kadının zihni :mrgreen:

Sevgililer günü iptal edildi bu sene.
14-2-12=0

ya böyle yazılıyorsa?
14/2/12=0.58
5*8 =40
demekkiiii 40. yıl hediyesi olarak devlet başa geçileeeee

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben her yıl çok düşündümm diyorum düşündüm düşündüm çok şükürki herşeyimiz var o yüzden birşey almadım
yutkunuyor
susuyor
)) e haklıyım tabi ne desinki
böyle günler bana hikaye geliyor dostlar ortada fol yok yumurta yokken beğendiğim birşeyler almak çok daha hoş oluyor bence

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mesajim er kisi içindir onlar okusun.
:)

efendim sizin bu;

"sevgililer günû de ne yavvhh!"
"Ben sevgilimi senede bir gün degil, her gün severim"
"Sevgililer günü yerine haftada bir kaç defa çiçek alir, hep mutlu ederim."
"arasira sürpriz hediyeler alirim, daha hos oluyor"
"yok bunlar kapitalizmin ayak oyunlaridir"

gibi söylemleriniz, forum ortaminda,
feyzbukta,twitide falan gayet ilgi çekici olabilir.
Fakat ikili iliskilerde maalesef bir ise yaramaz.
:cherry:
Siz senenin 364 günü sevgilinize hediye alin, çiçek alin,
kalan o bir gün dogum günüyse ve bisey almazsaniz, o aldiginiz 364 hediyeyi burnunuzdan getirirler.:p
arkadaslari ona seninki ne hediye aldi?
diye sorduklarinda, benimki hergün hediye aliyor cevabi, hiç bir ortamda tatmin edici ve inandirici olmaz.
Bir hatun kisinin asla affetmeyecegi sey, hemcinsleri tarafindan asagilanmaktir, sakin unutmayin.
Yani bosuna kendinizi kandirmayin, gidin adam gibi hediyenizi alin, iliskiniz zarar görmesin.
Kivirmaca teknigi sadece motosiklet kullanirken ise yarar.:bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o halde arkadaşlarından kurtulun :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
ben sevgilim sandığıma yokluğumu hediye edeceğim ki varlığımı anlasın....

çok şanslı, çooookk

Ne alırsınız bilemem tavsiyede veremem anlamam hediye seçme işinden ancak birşeyi net söyleyebilirim. Gözünüzü seviyim çok şirinler diye kedi, köpek türü evcil hayvanlar almayın 1-2 aylık hevesten sonra sokağa atılıyor ufacık hayvanlar yazık etmeyelim sevgililer günü uğruna.

Sevgililer anneler gününe ne kadar karşı olduğumda ayrı bir konudur.

Ne alırsınız bilemem tavsiyede veremem anlamam hediye seçme işinden ancak birşeyi net söyleyebilirim. Gözünüzü seviyim çok şirinler diye kedi, köpek türü evcil hayvanlar almayın 1-2 aylık hevesten sonra sokağa atılıyor ufacık hayvanlar yazık etmeyelim sevgililer günü uğruna.

Aynen katılıyorum... :)

19 Mayıs Kutlanmayan bir ülkede ne 14 Şubatı kutlarım Ne analar gününü ne babalar gününü ...

Kocaeli İl Temsilcisi
Mesajim er kisi içindir onlar okusun.
:)

efendim sizin bu;

"sevgililer günû de ne yavvhh!"
"Ben sevgilimi senede bir gün degil, her gün severim"
"Sevgililer günü yerine haftada bir kaç defa çiçek alir, hep mutlu ederim."
"arasira sürpriz hediyeler alirim, daha hos oluyor"
"yok bunlar kapitalizmin ayak oyunlaridir"

gibi söylemleriniz, forum ortaminda,
feyzbukta,twitide falan gayet ilgi çekici olabilir.
Fakat ikili iliskilerde maalesef bir ise yaramaz.
:cherry:
Siz senenin 364 günü sevgilinize hediye alin, çiçek alin,
kalan o bir gün dogum günüyse ve bisey almazsaniz, o aldiginiz 364 hediyeyi burnunuzdan getirirler.:p
arkadaslari ona seninki ne hediye aldi?
diye sorduklarinda, benimki hergün hediye aliyor cevabi, hiç bir ortamda tatmin edici ve inandirici olmaz.
Bir hatun kisinin asla affetmeyecegi sey, hemcinsleri tarafindan asagilanmaktir, sakin unutmayin.
Yani bosuna kendinizi kandirmayin, gidin adam gibi hediyenizi alin, iliskiniz zarar görmesin.
Kivirmaca teknigi sadece motosiklet kullanirken ise yarar.:bounce:

ilkay abi tarih gibi adamsın vesselam :cherry: doğru söze ne gerek adamın canına okurlar valla :cherry::queen:

1kutu çikolata paketi açıyoruz ve hepsini kırıp parçalıyoruz ve hediyeyi açtığında bir not bulunsun hepsini denedim senden tatlısını bulamadım denenmiştir :D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
ilkay abi tarih gibi adamsın vesselam :cherry: doğru söze ne gerek adamın canına okurlar valla :cherry::queen:
Defalarca yazdim ama tekrar yazmakta bir beis gôrmüyorum.
Kadinla tartisan erkegin durumu,
tavukla fikir tartismasina giren solucanla aynidir.
akibetiniz bir gaga darbesine bakar.
Aman diyim!!!!

1kutu çikolata paketi açıyoruz ve hepsini kırıp parçalıyoruz ve hediyeyi açtığında bir not bulunsun hepsini denedim senden tatlısını bulamadım denenmiştir :D
Bunu denemenizi ben de tavsiye ederim.
Fakat eger tutarsa o hatundan derhal uzaklasmakta fayda olacagi da muhakkaktir.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar