Sevgili Yüce abim (Siyahatmaca)..yeni motosikletin hayırlı olsun....

abıcım hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesın tekerın yere düz bassın :rendeer:
cbf cıler için yenı bır lider gerekıyordu inşallah hakkında hayırlısı olur yakışır abıcım :wiinkk:

Yeni motosikletini, güle güle ve kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Fotoğraflar'da çok güzel.. :cat: Tekerin düz bassın..

Kocaeli İl Temsilcisi
valla kendim almış gibi sevindim yüce abi gerçii motorun varmıydı yokmuydu ona bile hiç dikkat etmemiştim cbr den filan haberim yoktu sen işini bilirsin gerçii yaa sana akıl vermek haddime düşmez ancak adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sevgili abim ,üfül üfül takılırız inşallah allah ömür versin hepimize ,şu havalar bir düzelse düşeceğim o taraflara doğru samet abiye sana ve ramazana bizzat uğrayacağım vaktim yeterse hepinize selamlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------

evet öyleydi ama cbr gitti cbf geldi...
metehan ile yarışırsa mete kaybeder..Yüce abiyle mete arasında 2 kat fark var(kilo açısından:p)
dolayısıyla ne kaaa yük o kaaa hız....:queen:

valla bu konuda iddialıyım tüy sıklette ıslak halde 35 kilo geliyorum benim küheylan umursamıyo bile beni :queen::p

Motosikleti
Hornet
Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan..
Bende cbf'ten Cbr'a geçtim yanlış mı ettim ki :p

Hayırlı olsun abi aramıza hoşgeldin :rendeer: ya çanta süper durmuş tam spor görünüm kazandırmış cbf150 ye ben de mi alsam acaba:queen:

Yüce abi selamun aleyküm yeni canavar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...:cat:

Motosikleti
Honda sh125
hayirlı olsun güle güle kullanın motorla güzel bi ikili olmususnuz cbr den daha hoş olmuş die düşünüyorum :cat:

Hepinizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. İnanın 5. motorum olmasına rağmen heyecandan uyuyamıyorum.
Askon metehan bizi kendine çırak yapsın yeter..:mrgreen:
İrfan mutlaka bekleriz kardeşim...
Emrah.ark her iki motorun birbirine üstün ve farklı tarafları var. Cbr'nin arka freni şahane...
Kızılkurt spor görünüm seviyorsan tavsiye ederim.:cat:

hayırlı olsun tekeriniz düz bassın cbr dan cbf farklı bi geçiş olmuş ama güzel olmuş:rendeer:

Cbf size daha çok yakışmış hayırlı olsun güle güle kullanın.

Motorunuz hayırlı olsun.. Yeni kasa simsiyah bi CBR125 de size yakışırmış hani. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar