Sevgili E-M-R-E ve Ailesine Tesekkurler

sevgili emre ve banucum hersey için çok teşekkür ederiz cok guzel bir hafta sonu geçirdik umarım en kötü günümüz böyle olur arkadaşlar:):):):):):):)

sevgili emre ve banucum hersey için çok teşekkür ederiz cok guzel bir hafta sonu geçirdik umarım en kötü günümüz böyle olur arkadaşlar:):):):):):):)

Pek bişey yapamadık canım, inşallah kısa zamanda kendi evimizde ağırlarız sizleri sabahlara kadar eğleniriz :) Eğer sizi rahat ettirebildiysek ne mutlu bize, seninde dediğin gibi en kötü günümüz böyle olsun canım benim... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Pek bişey yapamadık canım, inşallah kısa zamanda kendi evimizde ağırlarız sizleri sabahlara kadar eğleniriz :) Eğer sizi rahat ettirebildiysek ne mutlu bize, seninde dediğin gibi en kötü günümüz böyle olsun canım benim... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

rahat ettık tabıkı sızler vardınız o bize yeter cnm inş oda olur kendı evınızede gelırız yüzsüzüz biz:):):):):):):)

rahat ettık tabıkı sızler vardınız o bize yeter cnm inş oda olur kendı evınızede gelırız yüzsüzüz biz:):):):):):):)

puuffffff sen yüzsüz görmemişsin canım benim... :queen: :queen: :queen: Gelmezseniz küseriz zaten, plan değişikliği yapıyoruz şuan sanırsam çokta kalmadı hani... :wiinkk: :cherry: Bu değişikliği sanada anlatıcam bir ara... :cherry:

puuffffff sen yüzsüz görmemişsin canım benim... :queen: :queen: :queen: Gelmezseniz küseriz zaten, plan değişikliği yapıyoruz şuan sanırsam çokta kalmadı hani... :wiinkk: :cherry: Bu değişikliği sanada anlatıcam bir ara... :cherry:

:):):):)::):):):):)
ama bı ara uzak olmasın çatlarım meraktan:p:p:p
geliriz artık:)

kusura bakmayın yeni odama taşındım ve internetim yeni geldi bu sebepten dolayı yeni yazıyorum...af ola..

öyle güzel bir akşamdıki çok eğlendik,öyle güzel bir akşamdıkii haneye sofraya bereket dopdolu bir yemek yedik,öyle sıcak bir ailesiniz ki her birinizie ne kadar teşekkür etsem azdır...

bu kadar güzel bir akşamda emeği geçen tüm aile ye teşekkürlerimi sunuyorum (emre abim banu ablam ve merve ye) özellikle teşekkür ederim.. :):rendeer:

ayrıcaa böyle güzel bir akşamda yanımızda olan tüm herkezede teşkkür ederim..

ohh rahatladımm...ne uzun bir teşekkür oldu..:cherry:

kusura bakmayın yeni odama taşındım ve internetim yeni geldi bu sebepten dolayı yeni yazıyorum...af ola..

öyle güzel bir akşamdıki çok eğlendik,öyle güzel bir akşamdıkii haneye sofraya bereket dopdolu bir yemek yedik,öyle sıcak bir ailesiniz ki her birinizie ne kadar teşekkür etsem azdır...

bu kadar güzel bir akşamda emeği geçen tüm aile ye teşekkürlerimi sunuyorum (emre abim banu ablam ve merve ye) özellikle teşekkür ederim.. :):rendeer:

ayrıcaa böyle güzel bir akşamda yanımızda olan tüm herkezede teşkkür ederim..

ohh rahatladımm...ne uzun bir teşekkür oldu..:cherry:

köftehor seni bu kadar teşekkür ettiğine göre iyi doydun demekki:queen::wiinkk:

banu ve eme vede emrenin şirin ane ve babası ve cadı kardeşi herşey için teşekkürler

EMRE kardeşim; beni çağırdığın halde gelemedim,çok özür dilerim...

c.tesi günü geç saat'te dükkanı bırakamadım,kapatamadım da... biliyorsn durumları,o gün konuşmuştuk...

ama çooooooooooooooooook şey kaybtmişim o gün için... yemekler süper,ortam 10 NUMEROO!!!,muhabbet desen almış bşını gitmiş,tüm dostlar orda...

ahhbeeeeeeeeeee....:pr::pr::pr::pr::pr::pr:

ayrıca hatırlatırım....

annemin size kahvaltı sözü vardı,bakalım VALİDESULTAN ne zaman müsait olursa o gün kahvaltı yapacağız!!!! ANNEM söz vermişti vallahi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar