len bayrampaşaya kadar gelip beni aramadın ölemi...
::144::
carfura bi uğradım çıktım fazla kalamadım kanki
len bayrampaşaya kadar gelip beni aramadın ölemi...
::144::
:salut::salut::salut::salut::salut:
bidaha olmazzzz
olmasın badi yoksa sölerim yenegeye koyar kapıya...
:queen::queen::queen:
geç geç dalganı yakalarım ben seni bir gün nasılsa :cat::cat:ale:
sevgili emre ve banucum hersey için çok teşekkür ederiz cok guzel bir hafta sonu geçirdik umarım en kötü günümüz böyle olur arkadaşlar![]()
Pek bişey yapamadık canım, inşallah kısa zamanda kendi evimizde ağırlarız sizleri sabahlara kadar eğlenirizEğer sizi rahat ettirebildiysek ne mutlu bize, seninde dediğin gibi en kötü günümüz böyle olsun canım benim... :rendeer: :rendeer: :rendeer:
rahat ettık tabıkı sızler vardınız o bize yeter cnm inş oda olur kendı evınızede gelırız yüzsüzüz biz![]()
puuffffff sen yüzsüz görmemişsin canım benim... :queen: :queen: :queen: Gelmezseniz küseriz zaten, plan değişikliği yapıyoruz şuan sanırsam çokta kalmadı hani... :wiinkk: :cherry: Bu değişikliği sanada anlatıcam bir ara... :cherry:
:
ama bı ara uzak olmasın çatlarım meraktan
geliriz artık![]()
:
geliriz artık![]()
amma meraklısınız be kardeşim![]()
:
geliriz artık![]()
kusura bakmayın yeni odama taşındım ve internetim yeni geldi bu sebepten dolayı yeni yazıyorum...af ola..
öyle güzel bir akşamdıki çok eğlendik,öyle güzel bir akşamdıkii haneye sofraya bereket dopdolu bir yemek yedik,öyle sıcak bir ailesiniz ki her birinizie ne kadar teşekkür etsem azdır...
bu kadar güzel bir akşamda emeği geçen tüm aile ye teşekkürlerimi sunuyorum (emre abim banu ablam ve merve ye) özellikle teşekkür ederim..:rendeer:
ayrıcaa böyle güzel bir akşamda yanımızda olan tüm herkezede teşkkür ederim..
ohh rahatladımm...ne uzun bir teşekkür oldu..:cherry: