Sevgili Burcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğum günün kutlu vede mutlu olsun seni çoooook seviyoruz.

Ayyyyyyy kankam benim yaaaaa :rendeer: :joker: ::pembe::
Doğum günün kutlu mutlu olsun, inşallahhhhhhhhhhhh yeni yılda bir TA n olsun :thumleft: :flower: ::cheeeeer
Canım benim, sağlıklı ömürler senin olsun.....::160:: ::160::

Doğum günün kutlu olsun. Herşey gönlünce olsun.
Yeni yaşında sağlık, mutluluk, başarı dileklerimizle... :rendeer:

doğum günün kutlu olsun da ne zaman ki doğum günün? en son cuma falan diodun daha buqün salı?

Nice Yıllara Burcu :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

cupye4.jpg

Benim kanımca gene mesaj yoğunluğu olur.Nede olsa doğum gününü kutladığımız bir bayan:) benim gibi tanıyan tanımayan herkes kutlayacaktır.Mesela iyiki doğdun Selami olsaydı bu kadar ilgi görürmü acabaaa:queen: :queen: :queen:Sakasına takılıyorum alınmayın:):mrgreen:
saygılar efenim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dg

bizim karakızımız burcumu bu ya,döğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana mutluluk,şans ve sağlık bereket getirsin.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

dgm günün kutlu olsun

aslında benim kurallarıma göre hep 1 gün önce kutlarım bi fark olsun die ama kusura bakma hem seni tanımıorum hem telin yok ama olsaydı kesin kutlardım :p

demek oğlaksın güzel burçtur

çok yakın bir zamanda benimde dgm günüm war ilgilenenlere duyurulur benim içinde yazarsınız artık kıskanırım yani :p:p:p

şaka bi yana tekrar nice senelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar