Sevdim Seni ey Zümo / Ayşe Şule BİLGİÇ

Karşıma çıkan ilk fiyat 430 Euro gibi, biraz deşsen daha neler çıkacak

zumo550zq5.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aryıp bulunan yerler daha çok akılda kalıyor benim hafızam cihazdan daha güçlü ve daha ucuz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben aynı cahzı kulanıyorum ve cok memnunum koy de var kasabada haritada benim gibi adres sorma özürlüler için süper şimdi avrupa bilgilerinider yukletecegim lazım olduda :mrgreen:

Uzun mesafeli bir geziye çıkacağımda (Avrupa turu gibi) mutlaka almayı istediğim bir alet, tabii ondan önce bir F800 fln da lazım :mrgreen: Düşünsenize, Avrupa gezisindesiniz, Avusturya'da çok ünlü bir kafeyi arıyorsunuz ama yabancı diliniz yok. Son derece iş gören bir alet olur. Ama eğer ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş-ev-iş formatında motosikelt kullanıyoranız fazladan ağırlık yapar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayşe Hanıma şunu Sormak Istiyorum Reklamı Geçelim Beyazın Proğramında Moto Kuryelik Yapan Arkadaşımıza Neden Fazla Yer Verilmedi Cem özer Gibi Burjuvaları çıkartıp Motosiklet Hakkında Progıram Yapılıyor.
O Bugüne Kadar Kaç Km. Yol Gitmiş Ikiteker üstünde Anlatsın Bize
Ayşe Hanım Ben Sizin Daha Fazla Destek Olacagınızı Düşünüyordum. Ve Programa Daha Düzgün Bir Moto Kurye çıkartıla Bilirdi.

Bence gereksiz bir şey :farao: Dur sor, hemde insanlarla tanışmış olursun :cherry: hemde beleş :queen:

Ayşe Hanıma şunu Sormak Istiyorum Reklamı Geçelim Beyazın Proğramında Moto Kuryelik Yapan Arkadaşımıza Neden Fazla Yer Verilmedi Cem özer Gibi Burjuvaları çıkartıp Motosiklet Hakkında Progıram Yapılıyor.
Ayşe Hanım Ben Sizin Daha Fazla Destek Olacagınızı Düşünüyordum. Ve Programa Daha Düzgün Bir Moto Kurye çıkartıla Bilirdi.

dediğin iyi olurdu ama malesef programı sunan hazırlayan yöneten ayşe şule bilgiç değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayşe abla sevdim diyorsa kesin bir bildiği vardır :p

Bence gereksiz bir şey :farao: Dur sor, hemde insanlarla tanışmış olursun :cherry: hemde beleş :queen:

bugün eminönünde fransız plakalı bir bmw motosiklet gördüm, ilk başta gurbetçidir diye düşünürken yanlarına iyice yaklaşınca turist olduklarını farkettim, adamlar taa fransadan kalkıp buraya gelmişler, işte onlar gibiler için bu tip cihazlar çok faydalı, zira geçtikleri ülkelerin dillerini bilmiyor olabilirler veyahut adres sordukları herkes fransızca veya başka bir yabancı dil bilmeyebilirler :wiinkk:

Son düzenleme:

Bunu programın yayıncısına sorman daha mantıklı olmaz mı ?

bir çok arkadaşımızın neredeyse motosiklet parası diye biliriz çok pahalı gelir bana biraz zengin ve profesyonel işi gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu programın yayıncısına sorman daha mantıklı olmaz mı ?

AYŞE HANIMA HAYRANLIĞINIZI BUKADAR BELLİ ETMENİZE GEREK YOK (HAYRANLIK BAZI ŞEYLERİ GÖRMENİZİ ENGELLİYOR) PROGRAM YAPIMCILARINADA MAİL ATTIM

2.el gps arıyorum.ucuz olsun diye...

2.el gps arıyorum.ucuz olsun diye...yararlı olduğu kesin.Başka lakırdıya gerek te yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar