Selamlar..
Bu gün son bi kez görmeye gittim. Evli olduğunu bile bile.. 7 sene boyunca süren bi ilişki ve gidip 3 ay içinde başkası ile evlenmesini kaldıramıyorum. Ne yapılmalı bu durum'da. Allah rızası için bir akıl verin yoksa kafayı yiyeceğim kendi kendime..
Hocam her iin bir doğrusu ve bir yanlışı var.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bu bahsettiğin kız evli mi? Evli. Pekiyi kocasını boşayıp sana gelir mi? Yapmaz da diyelim ki kız böyle bir şeye niyetlendi, sen hiçbir şüphe duymaksızın "boşan da gel" der misin, diyebilir misin?
Olan olmuş, geçmişi tekrar tekrar kafanda döndürüp iyicene kafana kazımanın kendine ızdırap vermenin anlamı yok.
Aklına gelmesi normal, ama bunu "öyle miydi böyle miydi" diye kafanda çevirip durman sadece sana zarar. Şimdi ben veya bir başkası ne dese boş.
Zaman ayarla icap ediyorsa paraya kıy git bir psikoloğa anlat rahatla. Evet psikoloğun elinde sihirli değnek yok ama bu dertten kurtulmayı kafana koyarsan bir de psikoloğun dediklerini saça gelse dahi uygularsan faydasını görür, hayatına mutlu mesut devam edersin.
Öyleydi böyleydi diyene de kafanı takma. Motorun bozulursa tamirciye götürüyorsun da kafan bozulunca niye doktora gitmeyesin?