Sevdiceğin korkusu yüzünden motosiklet sevdasından vaz geçilir mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı dertten yakınan motosiklet sevdalıları..Birbirimize destek olalım..

seni seven biri senin keyif aldığın bir şeyi yapmanı engelliyorsa (bu motor olur başka bir şey) bunun adın sevgi değil de bencillik olur bence.

olduğum gibi sevmiyorsa gerçek anlamda beni sevmiyordur.
egosuna kapılıp sahipleniyorsa bu gün motosiklet yarın başka bir şey olarak karşına çıkacaktır

Senin hakkında endişelebilir bunu anlarım ama motosiklet sürmene karşı çıkıp karışıyorsa bu tasvip edilecek bir davranış değildir...

HayııırrrRRRrrr bence geçilmez zaten istesende Geçemezsin:queen: (gerçekten motosiklete kapıldıysan eğer)

Beni motor yüzünden bırakıcaksa 25 kere gitsin.Ama tabıkı de kısıtlayabılır benim ıyılıgım için.kesinlikle engelleyemez:rendeer:

acilen onada bu virüs bulaştırılıp küçük vespa tarzı motor kullanana bayanlarla kıskandırılmalıdır.. ve acilen bir a2 ehliyet kursuna yazdırılmalı..
benim eski kız arkdaşımda böyle yapmıştım.. etkisini gösterdi..

kaybetme korkusu
5 dak. gecikse ne oldu duygusu anlaşılan hiçbiriniz bunları yaşamamış...
kişisel özgürlüğü kısıtlamaya yönelik davranışlar ile sevgiden kaynaklanan endişe duygusu karıştırılmamalı...
sevginin yerini hiçbir eşya dolduramaz
fakat kendini bulduğun yer ya da kendini en özgür hissettiğin yeri yani motorun anlamını net olarak anlatabilirsen eminim bu düşünce değişecektir.

benim korku olarak belirttiğim aslında tehlikeli olmasından kaynaklanıyo..bilirsiniz çoğu kişi 4 tekeri 2 tekerden daha güvenli bulur..öyledir de..ama insanı güvende yapan bilinçtir..dün ayşe şule nin yazısını gönderdim sanırım işe yaradı gibi..hafiften AS125T ile ince ince damardan aşılarım gibime geliyo...

AS125T ilaç adı gibi öne çıktı puhahahah :) reçetesiz satılmaz..beklenmedik bi etki görürseniz doktorunuza danışın :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar