Sete Gibernau MotoGP ye Geri Dönüyor

2009 ‘da Sete Gibernau MotoGP ‘ye geri dönüyor. 35 yaşında ki İspanyol pilot efsanevi Angelo Nieto ‘nun çocuklarının idareciliğini yaptığı Yeni Onde 2000 Ducati takımında Desmosedici GP9 modeli ile yarışacak. MotoGP ‘de daha önce Honda ve Ducati için yarışan Sete toplamda 9 yarış kazandı.

Kaynak:Moto Aktüel

MotoGP Dünya Şampiyonasında ikinciliği bulunan Gibernau gelecek sezon 59 numara ile yarışacak. İki sezon pistlerden uzak kalan ve yarışları seyirci olarak izleyen Sete Gibernau dönüşü ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

MotoGP yarışçısı olmak beni çok heyecanlandırıyor, amacım yarışlardan tekrar zevk alabilmek ve bu benim için büyük bir fırsat. Bu benim ana hedefim. 35 yaşında olmama rağmen halan öğrenmeye açığım. İki sezondur yarışları takip ediyorum ve birçok yeni yarışçı izledim. Onlara çok saygı duyuyorum ve yüksek bir rekabet için çok çalışmam gerektiğini biliyorum.”

KAYNAK: http://motomot.wordpress.com/

Rossinin kabusu idi bu olay ve gerceklesti. Sete ve Stoner Ducati ile MotoGP ye girmesi demek Rossinin tek kalmasi demek. Iki viraj ustasi ile basa cikmasi bayagi zor . Eger stoner elindeki ameliyati hemen cozer ise seneye hazir olacak. Seneye ducati cidden isimini en ust podyuma tasimak istiyor. Bunca trasnfer bosuna degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar